Srijeda, 22.04.2015.

Edukativna radionica pridonosi razvoju ruralnog turizmaMinistarstvo vanjskih i europskih poslova i Ministarstvo turizma, u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Turističkom zajednicom grada Sinja, organizirali su u Hrvacama u utorak, 21. travnja 2015., edukativnu radionicu o ruralnom turizmu. Dio je to aktivnosti koje se provode u četiri primorske hrvatske županije, kroz Program ‘Razvoj ruralnog turizma u dalmatinskom zaleđu’, kojeg je osmislilo MVEP.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Stiže Cibona, Alkari složni: “Dat ćemo sve od sebe”

U sedmom kolu košarkaške Lige za prvaka Alkaru u goste dolazi jedina neporažena momčad, zagrebačka Cibona. Vukovi u Sinj stižu kao apsolutni favoriti, no svježeg sjećanja na prosinac i jedva iščupanu pobjedu…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Trilj: Počele isplate stipendija

Grad Trilj izvršio je isplate prve dvije rate studentske potpore za akademsku godinu 2014./2015. Isplata je izvršena na žiro račune studenata u ukupnom iznosu od po 1 tisuću kuna i to za mjesece rujan i listopad prošle godine.
Podsjetimo, odlukom gradonačelnika Ivana Šipića pravo na stipendiju, u mjesečnom iznosu od 500 kuna, ostvarili svi redovni studenti s područja grada Trilja, ukupno njih 121, no 22 studenta odustala su od gradske stipendije jer su ostvarili uvjete za stipendije po drugim osnovama.
Prema najavama iz Grada Trilja, isplata stipendija ubuduće će ići kontuirano, svaki mjesec po dvije rate.
IZVOR: WWW.FERATA.HR