Četvrtak, 22.03.2018.

Sinj u znaku pršuta


U Sinju će sutra, 23. ožujka u hotelu Alkar početi dvodnevni ’13. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2018.’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava akcije u prometu

U petak, 23. ožujka od 12 do 18 sati na prometnicama Policijske uprave Splitsko – dalmatinske u cilju održavanja i podizanja razine sigurnosti cestovnog prometa provesti će se akcija u prometu u smislu kontrole poštivanja propisa vezanih za alkohol, korištenje sigurnosnih pojaseva, korištenje mobitela i poštivanje ograničenja brzine, odnosno propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja.
Ovim putem iz policije podsjećaju sve sudionike u prometu na obvezu poštivanja prometnih propis, jer odgovornim sudjelovanjem u prometu i poštivanjem prometnih propisa izbjegavate moguće sankcije i što je najvažnije, čuvate svoj i tuđi život.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Darivanje krvi u Dicmu i Otoku

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj ovoga tjedna održat će se dvije akcije dragovoljnog darivanja krvi.
Prva akcija održat će se sutra, 23. ožujka od 9 do 13 sati u restoranu ‘Sunshine’ u Dicmu. Suorganizator akcije je Klub dragovoljnih davatelja krvi Dicmo.
U subotu, 24. ožujka akcija dragovoljnog darivanja krvi održat će se u Otoku, u prostorijama OPG-a Dimbek, također u vremenu od 9 do 13 sati. Suorganizator akcije je Klub dragovoljnih davatelja krvi Otok.
Organizatori i ovoga puta pozivaju sve dragovoljne davatelje krvi i druge zdrave osobe u dobi od 18 do 65 godina života da se odazovu akcijama kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR