Utorak, 22.03.2016.

Dijeljenje uskršnjih paketa pomoći u Otoku


Općina Otok je osigurala ‘Uskršnje pakete’ pomoći, koje će uz pomoć Crvenog križa Sinj i Udruge Sv. Vinko Paulski podijeliti korisnicima koji imaju Rješenje od strane Centra za socijalnu skrb – Ispostava Sinj.

Dijeljenje ‘Uskršnjih paketa’ pomoći bit će u vremenu od 9 do 12 sati, u ČETVRTAK 24. ožujka 2016. godine uz skladište ‘Konzuma’ tzv. Bokin prostor.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Članovi sinjskog Savjeta mladih sudjelovali u Konferenciji ‘Mladi i EU’ u Trogiru


U subotu i nedjelju, 19. i 20. ožujka 2016. godine, u Trogiru je održana Konferencija ‘Mladi i EU’. Cilj Konferencije bio je okupiti predstavnike Savjeta mladih Republike Hrvatske u svrhu educiranja i razmjene iskustava.

Na Konferenciji su gostovali: mr. sc. Ivana Maletić, doc. dr. sc. Marija Boban te mr. sc. Marko Curavić koji su upoznali mlade s mogućnostima koje im se pružaju unutar Europske unije. Također, u sklopu Konferencije održana je i Izborna skupština Koordinacije gradskih savjeta mladih Republike Hrvatske.

Savjet mladih Grada Sinja imao je svoje predstavnike, predsjednicu Savjeta mladih Grada Sinja Anitu Kudrić Dolić i člana Savjeta mladih Grada Sinja Zvonimira Križanca koji su ujedno i članovi novoosnovane Koordinacije gradskih savjeta mladih Republike Hrvatske.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Član BK ‘Vlaji’ Ivan Bašić osvojio zlato!


Članovi Biciklističkog kluba Vlaji jučer su nastupili na prvoj službenoj utrci HBS-a. Najbolji rezultat ostvario je Ivan Bašić koji je osvojio zlato u kategoriji 40+ Zimske lige.

Utrka je startala u Klisu, pod nazivom ‘XCM Atrium spring trophy’ po službenim kategorijama. Na startu se okupio veliki broj natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore, među kojima se našao i prvak Hrvatske u XC disciplinama Filip Turk te kompletna reprezentacija Crne Gore. Vremena su se računala i kao 12. kolo XC Zimske lige Dalmacije.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR