Utorak, 22.03.2011.

Podjela dividendi braniteljima

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata, ogranak Sinj uputila je obavijest kako bi upoznala branitelje s pojedinostima i izmjenama Zakona o dividendi.
Naime, 4. ožujka počela je isplata dividende braniteljima, na koju pravo imaju svi članovi Fonda hrvatskih branitelja koji imaju udjele na dan raspodjele dobiti i koji do sada nisu iste prodavali, te branitelji koji su podnijeli zahtjev za prodaju udjela, s datumom isplate 4. ožujka ove godine ili kasnije.
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

Gitaristički koncert F. Ljubičića

U organizaciji Hrvatske glazbene scene mladih i OGŠ Jakova Gotovca Sinj, večeras će u Sinju solistički koncert na gitari održati Filip Ljubičić. Koncert će se održati u Galeriji Sikirica, u Alkarskim dvorima, s početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan.
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

Stanje na cestama

Zbog prosvjeda je prekinut promet na državnim cestama: Virovitica-Terezino Polje u mjestu Lukač (D 5), Vinkovci-Osijek u Jarmini (D 518), Đakovo-Velika Kopanica u Vrpolju (D 7, obilazak je preko Strizivojne) i Podravskoj magistrali u Suhopolju i Cabuni (D 2), a na D 46 Ilača-Tovarnik se vozi naizmjenično.
IZVOR: HAK
...