Četvrtak, 22.02.2018.

Snijeg opet zabijelio Cetinsku krajinu

 
Na području Cetinske krajine tijekom noći pao je novi snijeg, a bilo ga je i na području grada Sinja gdje se nije duže zadržao.
Djelatnici zimske službe su na terenu od ranih jutarnjih sati, čiste ceste od snijega i posipaju otopinom kalcij-klorida te sipinom. Snijega je bilo i na dionici državne ceste D1 Križice – Vrlika. Poslovođa u sinjskoj Nadcestariji Nediljko Živaljić kazao nam je da su svi prometni pravci prohodni.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Doris Delongi 1. nagrada u IV. kategoriji – Flauta

 Na 56. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, na regionalnom natjecanju u Imotskom nastupila je i Sinjanka Doris Delonga, učenica 1. razreda Glazbene gimnazije Josipa Hatzea u Splitu, u klasi prof. Marije Bašić Markotić.
Doris Delonga je osvojila 1. nagradu u IV. kategoriji – Flauta. Korepetitorica je bila prof. Katarina Gekić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija darivanja krvi u Sinju

 U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj i Kluba dragovoljnih davatelja krvi Sinj sutra, 23. veljače održati će se redovna akcija darivanja krvi.
Akcija će se održati u prostorijama Crvenog križa u vremenu od 9 do 13 sati, a organizatori pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života da se odazovu akciji, kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR