Srijeda, 22.02.2017.

Trilj: Održana radionica za poljoprivrednike


U okviru mjere M06 ‘Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja’ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. raspisan je natječaj iz podmjere 6.3 ‘Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava’, koji je otvoren do 27. ožujka ove godine. Tim povodom Javna ustanova Rera, u suradnji s djelatnicima Poljoprivredno-savjetodavne službe i Lokalnim akcijskim grupama iz Splitsko-dalmatinske županije provodi radionice na kojima prezentira natječaj i način prijave na ovu podmjeru ruralnog razvoja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Predavanje o financijskom i programskom radu organizacija civilnoga društva

Udruga ‘MI’ Split, kroz Program regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj (Program STEP), u suradnji s Poslovnim edukatorom, u nekoliko gradova, među kojima je i Sinj, organizira predavanje/savjetovanje o financijskom i programskom radu organizacija civilnoga društva i mogućnost suradnje.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Gotova prva faza uređenja ‘Vrličke tradicijske kuće’


Grad Vrlika završio je s prvom fazom uređenja ‘Vrličke tradicijske kuće’.
Vrijednost ovog dijela projekta iznosila je 545.708,02 kune od čega je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije putem Programa održivog razvoja lokalne zajednice u 2016. godini projekt sufinanciralo sa 450.000,00 kuna.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjski srednjoškolci osvojili 2. mjesto na međužupanijskom natjecanju


Odličan uspjeh na međužupanijskom natjecanju ostvarili su mladi stolnotnisači iz Sinja.
Učenici Tehničke industrijske škole Ruđera Boškovića Sinj, u vrlo jakoj konkurenciji, osvojili su drugo mjesto na međužupanijskom natjecanju u stolnom tenisu.
Natjecanje je održano jučer u Šibeniku, a sinjska ekipa je nastupila u sastavu Petar Ljubičić, Ante Ajduković, Stipe Knezović i Andro Vuleta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR