Ponedjeljak, 22.02.2016.

Član AK Sinj drugi na maratonu u američkom Fort Lauderdaleu


Član Atletskog kluba Sinj i jedan od ponajboljih hrvatskih maratonaca, Janez Maroević, osvojio je drugo mjesto u američkom Fort Laurderdaleu u konkurenciji preko šest tisuća trkača…
Maroević je prije dvije godine bio i pobjednik maratona na Floridi, a s obzirom na to da je ovog puta dobio posebnu pozivnicu organizatora, nosio je i startni broj jedan.
Član sinjskog kluba utrku je zaključio u vremenu 2 sata, 38 minuta, 59 sekundi, odnosno 2 minute i 15 sekundi sporije od pobjednika, ali i dvije i pol minute brže od rezultata ostvarenog prije dvije godine kada je slavio.
Bio je ovo vremenski i najbolji rezultat našeg maratonca u posljednjih devet godina.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

MMA: Nova pobjeda za Luku Ćurkovića u slobodnoj borbi



Naš sugrađanin Luka Ćurković (Ban Team) ostvario je pobjedu u svojoj trećoj profesionalnoj MMA borbi polugom na ruci protiv Domagoja Buhinjaka…
Turnir na kojem je Luka slavio, peto zagrebačko izdanje NFC turnira, održao se u zagrebačkoj Dubravi pred oko tisuću posjetitelja, a pobjeda mladog Sinjanina bila je i najatraktivnija od deset održanih.
Naime, naš MMA boraz našao se u nezahvalnoj poziciji, suočen s ozbiljnom ofenzivom Domagoja Buhinjaka, no tada je iz defenzivne pozicije sjajno odreagirao i polugom na ruci okončao meč već u prvoj rundi.
Luka je ovom pobjedom pokazao zavidnu tehniku koju je do kraja brusio na priprema na Tajlandu u American Kickbocks Academy (AKA).
IZVOR: WWW.FERATA.HR