Nedjelja, 22.02.2015.

Vitali i Boban nastupili na All Star utakmici u RijeciSubota navečer ponudila je All Star susret Sjevera i Juga koji je okupio ponajbolje košarkaše na reviji kojoj je domaćin bila Rijeka, a u kojoj su zapaženu ulogu odigrala i dva igrača Alkara – Josip Boban te Toni Vitali.

Susret u dvorani na Zametu u konačnici je zaključen slavljem Sjevera rezultatom 136:122, no ono što je važnije jest dobar nastup dvojice Alkarevaca koji su branili boje Juga, čime je sinjska košarka bila dostojno predstavljena.

Među najboljim pojedincima u utakmici bio je Toni Vitali koji je ukupno zabio 21 koš za 30 minuta na parketu, dok je s druge strane vrlo dobro svojih 12 minuta iskoristio i Josip Boban za osam koševa.

Dodajmo kako je nagradu za najboljeg tricaša ponio Fran Pilepić (Cedevita), dok je najbolje zakucavao domaći igrač Dino Cinac (Kvarner 2010).

Rezultat:
Sjever – Jug 136:122
(Vitali 21 koš, Jo. Boban 8)

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Donacija sportske opreme stigla u Glavice

Nakon Brnaza, i Glavice su dobile vrijednu donaciju sportske opreme tvrtke Kik Textilien koja i dalje uspješno provodi akciju – Maknimo djecu s ulice…
Glavičani su tako postali bogatiji za tri garniture dresova, odnosno 60 kompleta koji će biti od velike koristi u daljnjem radu kluba.
Dresovi su “clima cool”, a sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi.
U jeku priprema za proljetni dio sezone Glavičani su uz zahvalu donatorima, priliku iskoristiti i za novi poziv na upis u Školu nogometa i aktivan sportski život.
IZVOR: WWW.FERATA.HR