Petak, 22.02.2013.

Akcija "Zagrli život“

U ponedjeljak, 25. veljače, 2013., s početkom u 15:00 sati na splitskoj Rivi održat će se akcija „Zagrli život“ u kojoj će Vipnet građanima Splita omogućiti da se okušaju u tri nesvakidašnje avanture:

Jeste li ikad poželjeli…
…pucati jedanaesterac poznatom vrataru RNK Splita Andriji Vukoviću?
…dirigirati pravim orkestrom?
…spustiti se na žici s balkona zadnjeg kata hotela Bellevue u samom centru Splita?
…zagrliti život?

Pozivamo vas da nam se u ponedjeljak pridružite u avanturama na Rivi jer ćemo se dobro zabaviti i pružiti svima priliku da se iskušaju u nekim aktivnostima koje su možda oduvijek htjeli isprobati, ali nikada za to nisu imali prilike. Sve posjetitelje će u novim iskustvima ohrabrivati vesela ekipa avanturista: Ivan Vukušić, Boris Mirković i Ida Prester.

Stigle prve uplate za pomoć Josipu

Nakon što je ponovno pokrenuta humanitarna akcija za pomoć u liječenju sedmogodišnjeg Josipa Žure iz Košuta, jučer su počele stizati i prve uplate.Prvog dana akcije na račun sinjskog Crvenog križa za Josipovo liječenje prikupljeno je 2 tisuće 750 kuna. Po tisuću kuna uplatili su poduzeće iz Sinja i građanin iz Čitluka. U akciju su se uključili još jedno poduzeće iz Splita, te po jedan građanin iz Otoka, Sinja, Brnaza i Košuta, koji su uplatili od 50 do 300 kuna.
'Možemo govoriti o dobrom odazivu, jer smo tek jučer u medijima objavili žiro-račun Crvenog križa, na koji se vrše uplate za pomoć našem Josipu. Danas očekujemo veći broj uplata i molim sve građane Sinja i Cetinske krajine da uplate koliko tko može. Mi smo takvi ljudi, kad je najteže mi smo najbolji', kaže ravnatelj sinjskog Crvenog križa Ante Omrčen.
Josipu je u njemačkoj klinici u gradu Aschauu, 15. travanja zakazana kontrola za koju je potrebno oko 5 tisuća eura. Novčana sredstva za pomoć Josipu mogu se uplatiti na broj žiro-računa Crvenog križa Sinj 2360000-1101555407, uz naznaku: pomoć za liječenje Josipa Žure.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Promocija 'Revolta' u Splitu

Za sinjski hard rock band Maršal nema odmora. Nakon što su album Revolt promovirali u Sinju, svoj prvijenac večeras će promovirati u splitskom New Legends Clubu (ex Jungla).
Frontman banda Josip Horvat ističe kako će pred splitskom publikom odsvirati svih 14 pjesama sa albuma Revolt, a nakon toga će izvesti i nekoliko obrada.
Početak koncerta u New Legends Clubu je u 22 sata, a cijena ulaznice je 20 kuna.
Dodajmo kako će se promocija Revolta početkom ožujka održati i u zagrebačkom Vintage Industrial baru.
IZVOR: WWW.FERATA.HR