Ponedjeljak, 22.02.2010.

Miro Bulj na današnjoj konferenciji za novinare rekao je kako su počele istražne radnje o privatizaciji tvrtke Autoprijvoz d.o.o. Sinj

Miro Bulj na današnjoj konferenciji za novinare rekao je kako su počele istražne radnje o privatizaciji tvrtke Autoprijvoz d.o.o. Sinj.  Pozvao je Ivicu Glavana kao predstavnika  Grada Sinja u Skupštini Autoprijevoza da iznese stanje u tvrtci, Milana Smolju  predsjednika vijeća da hitno sazove tematsku sjednicu Gradskog vijeća i premijerku Jadranku Kosor da raskine ugovor sa strateškim partnerom te da aktivira bjanko zadužnice.

Prezentacija županijskih programa kreditiranja malog gospodarstvaU organizaciji Splitsko–dalmatinske županije, Upravnog odjela za gospodarstvo, razvitak i obnovu i Grada Sinja jutros je u Sinju održana prezentacija županijskih programa kreditiranja malog gospodarstva. Krediti su namijenjeni obrtnicima, malim i srednjim trgovačkim društvima i zadrugama.

U suradnji s Gradom Triljem prezentacija županijskih programa kreditiranja održana je i u triljskoj vijećnici.

Obavijest

Klub trudnica i roditelja Split u suradnji s Rodilištem Sinj organizira predavanja i radionice u sklopu projekta    «Znanjem do poroda bez straha» za buduće roditelje, kako bi spremno i s osmjehom prošli kroz porod i prve dane roditeljstva.  Predavanje i radionice održat će se u subotu, 27. veljače, u poslijepodnevnim satima, u sinjskom rodilištu, a projekt «Znanjem do poroda bez straha» održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita.

Sport

U utakmici A 2 košarkaške lige triljska Cetina sinoć je na svom terenu pobijedila DOŠK iz Drniša 87:66.

U utakmici 2. kola Županijskog kupa, koja je igrana jučer u Glavicama,  Hrvace su pobijedile Glavice 3:1.

Stanje na cestama

Opreznije treba voziti zbog mokrih i skliskih kolnika u Lici, Gorskom kotaru, Dalmaciji Istri i Hrvatskom primorju. Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Gorskom kotaru,posebice dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb od čvora Oštrovica do tunela Tuhobić (50-100 m).

Mogući su odroni duž Jadranske (D 8) i Ličke (D 1) magistrale, te na cestama u gorju, posebice na širem području Gračaca.

Zbog zimskih uvjeta, zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu: ...