Srijeda, 22.01.2020.

Novi dvoboj Alkara i Zadra u Sinju

 
Alkara u srijedu očekuje nova utakmica, ponovno protiv Zadra kojeg je prije sedam dana ugostio u okviru osmine finala Kupa, a sada će se ove dvije momčadi potući za prvenstvene bodove…

Bit će ovo sinjskoj momčadi čak četvrta utakmica u svega deset dana, pravi NBA ritam, na koji sigurno nije naviknula, ali za utjehu imat će desetak dana odmora do nove u kojoj ih čeka gostovanje kod Dubrave.

U Kup dvoboju Alkar je pružio sjajan otpor, kroz treću četvrtinu imao je i vodstvo, dok je u priključku bio sve do završnih minuta u kojima se ipak Zadar pokazao kao spretniji.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Krnjevalska udruga grada Sinja prima nove članove

 
Iz Krnjevalske udruge grada Sinja obavijestili su kako primaju nove članove.

‘Pokladni dani se bliže, a mi smo u potrazi za novim članovima! Ako te mačkare vesele i želiš sudjelovati u organizaciji ljetnog, zimskog i dječjeg Krnjevala te biti dio Međunarodne karnevalske povorke u Rijeci, javi nam se i dođi na sastanak koji će se održati u četvrtak, 23. siječnja, u 19h u zgradi Ređije, Vukovarska 2. Za sve dodatne informacije nazovite na broj +38598586304 ili +385 98 957 0457’, stoji u pozivu Krnjevalske udruge grada Sinja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR