Utorak, 22.01.2008.

NIJE ODRžAN SASTANAK UPRAVE "DALMATINKE NOVE" I PREDSTAVNIKA SINDIKATA SA GRADONAčELNIKOM NIKOLOM TOMAšEVIćEMDanas nije održan jučer najavljeni sastanak Uprave «Dalmatinke Nove» sa predstavnicima sindikata te tvrtke i sinjskim gradonačelnikom Nikolom Tomašević, kako neslužbeno saznajemo na tom sastanku trebali su se samo prezentirati zaključci jučerašnjeg sastanka predstavnika Uprave braće Ladinni sa predstavnicima saveza samostalnih sindikata Dalmatinke Nove. Kako nas je izvijestila tajnica grada Nataša Poparić sastanak su otkazali predstavnici sindikata u 9,50 sati.
Predstavnici radnika HSSS "Dalmatinke Nove" Ivo Delonga i Neven Poljak rekli su kako nisu došli na sastanak iz razloga što je gradonačelnik odsutan,
Dok je predstavnica najbrojnijeg Nezavisnog sindikata «Dalmatinke Nove», Iva Radonja kazala da je dio članstva pročitao zaključke s jučerašnjeg sastanka s vlasnicima tvornice, no da nemaju povjerenja u poslodavca, osobito stoga što poslodavac ne garantira ostvarivanje zaključaka svojim potpisom i pečatom, te da se sastanku u vijećnici neće odazvati.

OBAVIJEST

Grad Trilj i ove će školske godine stipendirati učenike srednjih škola i studente. Natječaj za stipendije je u tijeku, a zahtjevi se trebaju dostaviti putem pošte ili osobno u Gradsku upravu Grada Trilja, do 24. siječnja.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U TRILJUU organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj u srijedu će se održati druga ovogodišnja akcija darivanja krvi. Akcija će se održati u Trilju, u restoranu Dalmacija, od 9,00 do 13,00 sati.
Organizatori pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života da se odazovu ovoj humanoj akciji.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 19,30 sati prikazuje se američki akcijski animirani film BEOWULF.

SPORT

Danas u 17,00 sati na igralištu OSK-a održat će se prozivka igrača pred prvi trening za drugi dio sezone.