Ponedjeljak, 22.01.2007.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U TRILJU

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dobrovoljnih davatelja krvi Trilj, organiziraju akciju darivanja krvi koja će se održati sutra u restoranu Dalmacija u Trilju, u vremenu od 9,00 do 13,00 sati. Pozivaju se Triljani i drugi koji bi željeli dati krv, da dođu na akciju kako bi se prikupio što veći broj doza krvi.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima od danas do petka bez napajanja električnom energijom, od 8,30 do 14,30 bit će potrošači u Turjacima, zaseoci Pupić, župa, Maleš, jazidžija, Bilić i Lucić.

KINO DANAS

U sinjskom kinu još samo večeras prikazuju se animirani film «Pusti vodu da miševi odu» u 18,00 sati i «Sve džaba» u 20,00 sati.

SPORT

U susretu A 1 košarkaške lige u Sutinskim vrelima Alkar je izgubio od Cedevite. Utakmica je okončana rezultatom 88 : 73.
U prvom susretu ovoga dijela A 2 košarkaške lige košarkaši triljske Cetine izgubili su u Zadaru od košarkaša Jazina, 90 : 84.

Danas počinju pripreme četvrtoligaša Hrvaca i otočkog OSK-a. Prozivke igrača bit će u 15,30.

SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA GRADA SINJA



Sutra će se održati 47. sjednica Gradskoga poglavarstva Grada Sinja na kojoj će se, između ostalog, utvrditi prijedlog Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture Grada Sinja u ovoj godini.
Prema programu građenja, planira se projektiranje vodoopskrbe gornje zone čačijin dolac - Priorica, rekonstrukcija vodovodnih linija u Glavicama, Radošiću, Brnazama i Sinju.
Ove godine će se projektirati i izgraditi kanalizacijski kolektori u nekoliko ulica na području Grada Sinja.
Prijedlogom ovoga Programa planira se uređenje dijela ceste «Toplica» u Glavicama i Ramske ulice u Sinju, izgradnja nogostupa u Donjim Glavicama i Brnazama, izrada geodetskih podloga i projekta izgradnje nogostupa u ulicama Domovinskog rata i Put Pavića, uređenje parkirališta na Trgu Gojka šuška, te izgradnja mrtvačnica u Glavicama na šatrinici, Zelovu i Lučanima, izrada projektne dokumantacije za rješenje gradske tržnice te projektiranje i izgradnja javne rasvjete na području Grada.

...