U sinjsko kino stižu ‘Osvetnici 2′

U sinjsko gradsko kino sutra stiže film Osvetnici 2: Vladavina Ultrona. Film će se prikazivati do nedjelje s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Marvel Studios predstavlja epski nastavak najvećeg filma o super junacima svih vremena, Osvetnici 2: Vladavina Ultrona. Kad Tony Stark pokuša pokrenuti latentni mirovni program, stvari krenu naopako te najmoćniji heroji na Zemlji, Iron Man, Kapetan Amerika, Thor, Hulk, Crna udovica i Hawkeye, moraju proći konačni test dok sudbina planeta visi o koncu. Kad se pojavi negativac Ultron, Osvetnici ga moraju zaustaviti kako ne bi ostvario svoje zlobne planove te uskoro nelagodna savezništva i neočekivane akcije stvore epsku i jedinstvenu globalnu avanturu.

U glavnim ulogama igraju Chris Evans, Mark Ruffalo i Robert Downey Jr. Novi nastavak Osvetnika režirao je i napisao Joss Whedon dok je producent Kevin Feige. Baziran je na seriji Marvelovih stripova pod nazivom Osvetnici od kojih je prvi izdan 1963. godine.

U petak, 1. svibnja na repertoar sinjskog kina vraća se animirani film Spužva Bob 2, koji će se prikazivati do nedjelje s početkom u 18 sati i 30 minuta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

29.04.15