Dobar nastup za KBK Kula u Splitu

Ove subote u Splitu je, u dvorani Akademije borilačkih sportova Bushido u organizaciji JJK Uragan iz Splita, održan veliki međunarodni turnir u grapplingu u ringu.
U Splitu su nastupila ukupno 102 natjecatelja iz čak 24 kluba, među kojima i dva člana iz KBK Kula Sinj, po prvi puta u ovakvoj organizaciji i pritom odradili vrlo dobre borbe.
Naime, na turniru je nastupio Luka Ćurković koji je u prvoj borbi izgubio iako je dominirao cijelo vrijeme protiv borca iz Cromma Zagreb, ali na kraju je ipak više spretnosti pokazao njegov protivnik koji je pobijedio na bodove.
Veliko iznenađenje je priredio Branimir Gašpar koji je doslovce izdominirao protivnike u tehnici i snazi, ali u borbi za treće mjesto ipak mu je falilo malo snage za finale. Na kraju je Gašpar osvojio treće mjesto u najtežoj skupini i pokazao da Kula iz Sinja u njemu ima veliku budućnost.
Ovo je ujedno i uvertira za veliki borilački spektakl koji će se održati u Sinju krajem ožujka ove godine, a o tome će više biti poznato kroz nekoliko dana.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

25.02.15