Četvrtak, 21.12.2017.

Triljski misal u izvedbi ‘Djevojke s Cetine’


Ansambl ‘Djevojke s Cetine’, prvi put nakon ponovnog okupljanja, darovat će svom triljskom kraju, a može se reći i cijeloj Hrvatskoj, jedan kulturni i vjerski dar.
Sutra, 22. prosinca u 19 sati u crkvi Svetog Mihovila Arkanđela, ‘Djevojke’ će, uz pratnju sedmeročlanog orkestra i ostalih izvođača, izvesti ‘Triljski misal’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.H

Maraton kratkih filmova u Gradskom kinu

Večeras u Gradskom kinu Sinj upriličit će se ‘Maraton kratkih filmova’.
Maraton počinje u 16,30 sati, a ulaz je besplatan.
Ovim putem pozivaju se građani da se odazovu u što većem broju.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Božićna zabava udruge SCK u Sinju


Udruga Studenati Cetinske krajine Zagreb organizira božićnu zabavu koja će se održati u petak, 22. prosinca u Havana club (Vox).
Program će početi u 23 sata, a za dobru zabavu pobrinut će se grupa ‘Z band’. Dodatne informacije svi zainteresirani mogu pronaći na linku https://m.facebook.com/events/392997777799574.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Humanitarni pub kviz

Sinjski pub kvizaši, koji svakog četvrtka igraju Play pub kviz, u suradnji sa sinjskim Crvenim križem, ovoga puta organiziraju Humanitarni pub kviz za potrebe Socijalne samoposluge.
Pub kvizaši će u JazzBaru Play postaviti kutijicu u koju će igrači moći ubaciti svoje novčane dobrovoljne priloge, a sami organizatori će umjesto standardnih nagrada svojim prilogom donirati Socijalnu samoposlugu. S obzirom kako su sinjski pub kvizaši već nekoliko puta organizirali humanitarne kvizove, jasno je kako osim velikog znanja imaju i veliko srce. Početak kviza je u 20:30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR