Četvrtak, 21.10.2010.

Održan humanitarni koncert za Žanu Lelas

Za humanitarni koncert za Žanu Lelas koji je održan sinoć u sinjskoj športskoj dvorani, prodano je 1098 ulaznica od kojih je uprihodovano 39.695,00 kuna. Građani su sinoć, tijekom koncerta donirali još 6.755,00 kuna ne računajući uplate na žiro račun, a zaklada "Vatreno srce", na čijem čelu je Slaven Bilić, uplatila je jutros na račun Žane Lelas 15.000,00 kuna.

Svečana večera za osam bračnih parova koji su se vjenčali 1960. godine

Sinoć je u restoranu Dubrovnik održana svečana večera kojoj je nazočilo osam bračnih parova koji su se vjenčali 1960. godine i koji ove godine slave 50-tu godišnjicu braka-zlatni pir.
Ideja za zajedničkim obilježavanjem zlatnoga pira potekla je od gđe. Jagode Grgurić koja je u siječnju  proslavila 50-tu  godišnjicu braka.

Sinjsko pučko kazalište u subotu gostuje u Gatima

Sinjsko pučko kazalište u subotu gostuje u Gatima sa predstavom “Državni lopov” Fadila Hadžića.

Obavijest

Grad Sinj raspisao je natječaj za  sufinanciranje premije osiguranja u poljoprivredi na području Grada Sinja. Natječaj je namijenjen svim poljoprivrednicima koji su uplatili premiju osiguranja za tekuću godinu, a otvoren je do 25. listopada.
Više na www.sinj.hr

Obavijest

Općina Dicmo raspisala je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima s područja Općine Dicmo za tekuću školsku godinu. Zahtjevi se predaju do kraja listopada.

Obavijest

U Domu kulture u Dugopolju danas, 21. listopada, gostuje Teatar Gavran s predstavom „Rogonje“ za koju je tekst napisao Miro Gavran, a režiju i scenografiju Zoran Mužić. Uloge igraju Siniša Popović, Žarko Savić i Vlasta Ramljak. Predstava će početi u 19,30 sati, a ulaz je slobodan.

Stanje na cestama

Na autocesti A 1, od 15. +500 do 17. +700 km i od 212. do 214. +800, promet teče dvosmjerno (kolnikom u smjeru Zagreba), a jednim trakom od 186. do 190. km u smjeru Splita.
Mokrih kolnika, ima u većem dijelu zemlje, a u Lici, Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj i magle. Posebice na autocestama: A 6, Rijeka-Zagreb, od čvora Vrata do čvora Bosiljevo, A 1, od Bosiljeva do tunela Sveti Rok, A 3, Bregana-Lipovac, od Bregane do Velike Kopanice, i A 4, od Brezničkog Huma do Ivanje Reke.
Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima, da održavaju sigurnosni razmak između vozila, i da voze s upaljenim svijetlima.
IZVOR: HAK