Subota, 21.09.2019.

Međunarodne galopske utrke i Preponski kup grada Sinja


U organizaciji Konjičko-galopskog kluba Alkar 1968 ovog vikenda 21. i 22. rujna na sinjskom Hipodromu održat će se Međunarodne galopske utrke i Preponski kup grada Sinja.
Preponski kup grada Sinja održavat će se u subotu i u nedjelju od 9 sati. U subotu poslijepodne od 15 sati i 30 minuta održat će se trka Alaša, a u 16,30 sati utrka na 1200 metara. Nakon toga, u 17,30 sati održat će se utrka arapskih konja na 1800 metara, a posljednja trka dana – Memorijal Ivica Glavan na 1600 metara održat će se od 18 sati i 30 minuta.
Pokrovitelj Međunarodne galopske utrke i Preponskog kupa grada Sinja je Grad Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sportskog vikenda

Pred nama je novi sportski vikend u kojem nas očekuje bogat program u kojem će svatko pronaći nešto za sebe…
Sportska subota počinje utakmicama preponskog jahanja na sinjskom Hipodromu, a poslijepodne su na redu Galopske trke. Preponaši će i u nedjelju ujutro ponovno nastupati, što znači da će ljubitelji ovog sporta zasigurno doći na svoje.
U 16 sati očekuje nas početak Prvenstva Hrvatske u ragbiju, a premijeru u novoj sezoni Sinj će imati protiv prilično jake momčadi Zagreba koja je za ovu sezonu najavila velike stvari. Sinj će biti bez Nikole Pavlovića i Dražena Budimira, ali ostatak društva je i više nego spreman.
Pola sata kasnije Junak će protiv Neretve loviti nove bodove na Gradskom stadionu, dok će u 18 sati rukometašice Sinja krenuti u boj s aktualnim prvakom Podravkom Vegetom.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR