Petak, 21.09.2018.

Sinj: Obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

 
Odjel prevencije, Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, kao nositelj aktivnosti, u suradnji s djelatnicima Policijske postaje Sinj i Udrugom Srma danas, 21. rujna u Sinju će obilježiti Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama (22. rujna).

Na središnjem gradskom Trgu, Trgu kralja Tomislava od 10 do 12 sati na info pultu građanima će se dijeliti prikladni informativni materijali MUP-a i Udruge Srma te će davati savjeti vezani za ovu tematiku.

Udruga Srma će tom prigodom u javni prostor Trga postaviti skulpturu / lutku ‘Baba’ u naravnoj veličini autora Zorana Šabića, kao podsjetnik na nasilje nad starijim osobama koje je u porastu.

Cilj je senzibiliziranje javnosti za problem nasilja u društvu i informiranje građana o uslugama i podršci koju mogu dobiti od MUP-a i lokalnih dionika.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U nedjelju 2. izdanje Malonogometnog turnira Sv. Mihovil u Trilju

 
U triljskoj sportskoj dvorani u nedjelju će biti organiziran drugi po redu Malonogometni turnir Sv. Mihovil 2018…

Na turniru će nastupiti četiri momčadi, a uz domaćine MNK Trilj nastupaju i MNK Knin MNK Hvidra Slavonski Brod i MNK Brod iz Slavonskog Broda.

Otvaranje turnira predviđeno je u 15 sati, a prva polufinalna utakmica igrat će se pola sata kasnije. Finalni dvoboj na rasporedu je u 19 sati.

Raspored:
15,00 h: Otvaranje turnira
15,30 h: MNK Brod – MNK Knin (polufinale)
16,30 h: MNK Trilj – MNK Hvidra Slavonski Brod
17,30 h: Revijalna utakmica MNK Trilj – MNK Čačvina (djeca)
18,00 h: Susret za 3. mjesto
19,00 h: Finale
20,00 h: Dodjela nagrada
IZVOR:  WWW.FERATA.HR