Petak, 21.09.2012.

Završnica turnira u Bisku

Proteklih dana u Bisku se održava malonogometni turnir Sv. Matej Bisko 2012., a danas je na rasporedu i finale u kojem će ŠD Bisko snage odmjeriti s Ogijem i Žoharima.
Turnir u Bisku održavao se kroz tjedan, a nakon nekoliko vrlo zanimljivih ogleda i podosta prolivenog znoja, u finalu će zaigrati momčadi Športskog društva Bisko i Ogija i Žohara.
U susretu za treće mjesto sastat će se poraženi polufinalisti, odnosno CB Latina i MNK Strožanac.
Susret za treće mjesto zakazan je za 19 sati, dok će sudionici finala s centra krenuti u 20 sati, nakon čega će u 21 biti dodijeljene nagrade, da bi sve kulminiralo zabavno-glazbenim dijelom programa.
Organizatori pozivaju sve ljubitelje malog nogometa da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U tijeku upisi u HKUD 'Peruća'

HKUD 'Peruća' Hrvace vrši upis novih članova za folklornu skupinu. Upisi će se obavljati ponedjeljkom i četvrtkom u dvorani OŠ 'Dinka Šimunovića' u Hrvacama, u vremenu od 19 do 20 sati. Za sve informacije zainteresirani se mogu obratiti na broj mobitela 098/946-2833.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Jubilarna revija triljskih mažoretkinja

U okviru proslave 10. godišnjice svog postojanja i uspješnog djelovanja KUD 'Triljske mažoretkinje' za sutra organizira jubilarnu reviju mažoretkinja. Program će početi u 16 sati, kada će se održati defile timova mažoretkinja i limene glazbe Trilj od hotel 'Sveti Mihovil'. Od 16 sati i 30 minuta u sportskoj dvorani održat će se nastup Triljskih mažoretkinja i njihovih gošći, a nakon toga u holu OŠ 'Trilj' održat će se zakuska i druženje.
Triljske mažoretkinje pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže u proslavi 10. rođendana.
IZVOR: WWW.FERATA.HR