Četvrtak, 21.08.2014.

Sutra počinju 59. Dani Dječje Alke Vučkovića



Dio alkarskih palki s Alkarskog trkališta i ove je godine premješten u Vučkovića, gdje se već skoro šest desetljeća održava najpoznatija dječja Alka, ona Vučkovića.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Under the surface’ u vojarni

U okviru manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’, u bivšoj vojarni Ivaniš Nelipić sutra će biti održan peti po redu elektronski party ‘Under the surface’, kojeg organizira udruga S.K.U.P.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Od četvrtka u Glavicama nogometni “Memorijal Mirko Perić”

Škola nogometa Glavice i ove godine organizira “Memorijal Mirko Perić” na kojem će u nekoliko dobnih kategorija nastupiti čak 11 momčadi. Turnir će se održavati od četvrtka do nedjelje na terenima u Glavicama…

Kao i prethodnih godina velik se broj momčadi odazvao na turnir u Glavicama koji je definitivno postao mjerilo vrijednosti kada je u pitanju natjecanje mlađih uzrasta.

Tako su ove godine svoj nastup najavili NK Glavice, NK Adriatic, NK Omiš, NK Junak, NK Omladinac, NK Dugopolje, RNK Split, HNK Mosor, HNK Hajduk, NK Čaporice i NK Talent.

Turnir će se igrati u pet dobnih kategorija: kadeti, mlađi i stariji pioniri te mlađi i stariji početnici, a program počinje u četvrtak u 9:15 sati utakmicama kadeta, dok će od 15,15 na teren izići pioniri.

Utakmice će biti igrane sva četiri dana, a finale, kao i podjela priznanja bit će u nedjelju, netom po završetku finalnih dvoboja. Organizator poziva sve ljubitelje nogometa da svojim prisustvom uveličaju sam događaj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dani Alke i Velike Gospe – Info (21.08.2014.)

DANAS (Četvrtak, 21.08.2014.)

* NOGOMETNI TURNIR ‘MEMORIJAL MIRKO PERIĆ’ * Stadion NK Glavice * 9 h * Škola nogometa NK Glavice *

U TIJEKU:

* RESTART – PROJEKCIJA FILMOVA * Ex Vojarna Ivaniša Nelipića * 20,00 h * Udruga S.K.U.P. *

* IZLOŽBA ‘SVADBENI OBIČAJI SINJA I CETINSKOG KRAJA’ * Galerija Sikirica * 9-12 i 18-21 h * Kulturno-umjetničko središte Sinj *

* IZLOŽBA ‘LIKOVNI PRIKAZ SINJSKOG GRADA OD 17.-19. STOLJEĆA’ * Muzej Cetinske krajine * 8 – 16 h * Muzej Cetinske krajine*

* IZLOŽBA SLIKA I SKULPTURA * Brnaška ulica 14 * Udruga ‘Signum art *

IZVOR: WWW.FERATA.HR