Srijeda, 21.07.2021.

18. S.A.R.S. Festival u Sinju, SARS (Cov-2) USPRKOS!



Iako su posljednja dva dana brojni mediji prenijeli vijest o ”najvjerojatnije otkazivanju” 18. sinjskog S.A.R.S. festivala, organizator, Sinjski kulturni urbani pokret, danas je potvrdio da jubilarno, punoljetno izdanje (koje se trebalo održati 2020.) ipak ide!

U moru otkazanih koncerata i nastupa, ovo je jedna sjajna vijest za sve ”gladne” live glazbe, dobrog ritma i još boljeg druženja i svega ostaloga čega smo se morali odreći u ova pandemijska vremena. Kako doznajemo, udruga Sinjski kulturni urbani pokret festival će organizirati sukladno svim trenutno važećim epidemiološkim mjerama – svi posjetitelji morat će na ulazu predočiti valjanu COVID putovnicu, a za posjetitelje koji je nemaju organizator je osigurao brzo antigensko testiranje prije ulaska u zonu festivala. Cijena test bit će simboličnih 10 kuna, a s obzirom da negativan test vrijedi 48 sati, velika je prednost što će s jednim testiranjem posjetitelji osigurati boravak na obje večeri.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sedam sinjskih ragbijaša na Europskom prvenstvu u ragbiju 7


Sedam juniora Ragbi kluba Sinj nastupit će na Europskom prvenstvu u ragbiju 7 za juniore U 18.
Hrvatska će nastupiti u skupini Trophy 24. i 25. srpnja 2021. u glavnom gradu Latvije, Rigi pod vodstvom izbornika Hrvoja Bartolića.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR