Subota, 21.07.2012.

Koncert Gradskog zbora i Slavuja

Večeras u 20,30 sati u atriju crkve Čudotvorne Gospe Sinjske koncert će održati Mješoviti gradski zbor i Dječji zbor Sinjski slavuji.Uz domaćine nastupit će i gosti, a Sinjski slavuji ovom će prigodom izvesti dvije pjesme komponirane Gospi Sinjskoj koje nikada do sada nisu izvedene.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj 2. najsigurniji grad u Hrvatskoj

Prema rezultatima najnovijeg istraživanja sigurnosti gradova, koje su proveli časopis Zaštita i Ekonomski institut Zagreb, Sinj je drugi najsigurniji grad u Hrvatskoj. Prvo mjesto zauzeo je Samobor. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR 

DANI KOMINA, PURE I BRONZINA 2012.

Udruga Pokrenimo Tijaricu organizira 9. kulturno-gastronomsku manifestaciju Dani komina, pure i bronzina u Tiijarici, 28. 7. 2012. Već od 20.7. počinje sportski program, ribarska noć, humanitarna akcija darivanja krvi, smotra folklora, kulture i gastronomije, etno izložba i modna revija s etno detaljima, brojna folklorna društva iz Hrvatske i BiH, a sve završava velikim koncertom Jasmina Stavrosa!
Dani komina… 2012. počinju već 20.7.2012. svetom Misom za poginule tijaričke branitelje u 18,00 sati popodne. Misu će služiti naš župnik don Mate Lekić. Nakon Mise u školskom dvorištu te igralištu svi su pozvani na druženje s braniteljima, mještanima i gostima uz ribarsku večer te početak turnira u balotama. Udruga branitelja TIJARICA poziva sve ljude dobre volje na druženje i ribarsku večeru na kojoj će sve prisutne hranom i pićem. Svi su dobrodošli!
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

NATJEČAJ ZA DODJELU LOKACIJA ZA POSTAVLJANJE PRIVREMENOG OBJEKTA – KIOSKA

Dana 20. srpnja 2012. godine, gradonačelnik Grada Sinja raspisao je javni natječaj za dodjelu lokacija za postavljanje privremenih objekta - kioska.
Pismene ponude na natječaj primaju se u roku od 15 (petnaest) dana od dana objave, na adresu:  Grad Sinj, Dragašev prolaz 10/II, u zatvorenoj omotnici s upozorenjem "Ne otvarati- natječaj za lokaciju-kiosk". Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izborni zbor HSP-AS Sinj

Hrvatska stranka prava - dr. Ante Starčević danas provodi izborni zbor. Zbor će se održati od 12 sati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Požar na predjelu Pavića nebesa

Na predjelu Pavića nebesa jučer oko 18 sati i 7 minuta izbio je požar. Izgorjelo je oko 2,5 tisuće metara kvadratnih trave i niskog raslinja. Požar je ugašen u 19 sati i 30 minuta, a gasilo ga je 15 vatrogasaca DVD-a Sinj s tri vatrogasna vozila.
IZVOR: WWW.FERATA.HR