Subota, 21.07.2007.

OBAVIJEST

Nakon jučerašnjih razgovora u Zagrebu između predstavnika radnika i sindikata Dalmatinke Nove sa ministrom gospodarstva Brankom Vukelićem , predstavnik radnika Neven Poljak pozvao je radnike iz sve tri smjene da dođu u ponedjeljak, 23. srpnja, na kapiju tvornice kako bi ih informirao o sastanku sa ministrom.

"DELMATI-RIMLJANI" GRADSKI STADION SINJ, 21.SRPNJA, 18 SATIDanas, 21. srpnja, kompletna povorka, nogometaši Delmati i Rimljani, vojnici 7. legije, te car Dioklecijan i carica sa svojom stražom napravili su defile ulicama Sinja kako bi pozvali građane na večerašnju utakmicu na Gradskom stadionu u Sinju. Među glumcima amaterima, sudionicima ovog spektakla bit će veterani nogometnih klubova OSK i Tekstilac koji će igrati za ekipe Delmati i Rimljani te gosti iz Imotskoga - vojnici 7. legije. Utakmica počinje u 18 sati.

Organizatori su Turistička zajednica Grada Sinja i Zajednica športskih udruga Grada Sinja. Utakmica se igra pod pokroviteljstvom Grada Sinja i županije splitsko - dalmatinske. Ulaznice po cijeni od 15,00 kuna mogu se nabaviti u knjižarama Axel i Duga te prije početka na stadionu.

KINO DANAS

Na repertoaru sinjskog kina i večeras je animirani film Shrek 3, koji se prikazuje u dva termina u 18,00 i u 20 sati i 45 minuta.

SPORT

Za nedjelju je zakazana izvanredna izborna skupština nogometnog kluba Glavice. Cijelo čelništvo podnijelo je ostavku, pa će skupštinari birati nove osobe koje će voditi ovog nogometnog četvrto-ligaša.

Za ovaj vikend najavimo nastavak vaterpolske sezone. U nedjelju u 18 sati i 30 minuta na sinjskom bazenu u okviru druge lige sastaju se Vranjic i Okruk.

KRONIKA 92

PP SINJ, 19.07.2007.g. oko 13,10 sati, u mjestu Sićani, nas brdu Mojanka, na nepristupačnom terenu izbio je požar koji je osim lokalnih DVD-a gasilo 20 ročnih vojnika i dva "kanadera". Opožareno je oko 80 Ha niskog raslinja, a u 20,45 sati sa požarišta su se povukli "kanaderi" i ročnici. Požarište su tijekom noći natapali članovi DVD Sinj.
IZVOR: PU SD