Četvrtak, 21.05.2015.

Uskoro početak izgradnje dječjeg vrtića u Turjacima!Nakon deset godina obećanja, konačno je pokrenut projekt izgradnje dječjeg vrtića u Turjacima.
Naime, Grad Sinj prije dva dana objavio je Poziv za nadmetanje za izvođača radova, a rok za dostavu ponuda je 17. lipnja do 13 sati. Po isteku roka u sinjskoj Gradskoj vijećnici uslijedit će javno otvaranje ponuda.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Alkarskim dvorima prezentirana etična bankaJučer je u Alkarskim dvorima u organizaciji LAG-a “Cetinska krajina” održana prezentacija projekta osnivanja etične banke u Hrvatskoj.
U uvodnom dijelu naglašeno je da je LAG po svojim ciljevima djelovanja kompatibilan s osnovnim postulatima djelovanja etične banke. Projekt osnivanja etične banke kao neke od svojih glavnih smjernica postavio je djelovanje za zajedničko dobro i uključenost svih segmenata društva i pojedinaca s krajnjim ciljem poticanja održivog razvoja. LAG kao institucija potiče održivi razvoj putem suradnje i promicanjem kvalitetnih projekata te je na poseban način kompatibilan s ciljevima etične banke u smislu najvažnijeg prioriteta, a to je razvijanje poduzetništva i realne ekonomije.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Duhovsko bdijenje u Košutama

U subotu navečer, 23. svibnja, u 10 sati u Župnoj crkvi presvetog Srca Isusova u Košutama održat će se duhovsko bdijenje.
Bdijenje predvodi župnik don Dario Ćorić, a pjevat će i Zbor mladih ‘Znak pobjede’ iz Košuta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR