Četvrtak, 21.04.2016.

Sinjska premijera predstave ‘Borba za Cetinu’


Mladi glumci Sinjskog pučkog kazališta večeras, 21. travnja u gradskom kinu će izvesti sinjsku premijeru predstave ‘Borba za Cetinu’.
Riječ je o komediji autora Jasena Brajlovića u kojoj glume Marko Bešlić (optuženik), Paulina Romac (sudac), Petra Ugrin (odvjetnik), Iva Šuste (tužitelj), Moreno Vuković (svjedok), Borna Šušnjara (zaštitar) i Tomislav Kovačević. Režiju i scenografiju potpisuje Željko Viculin, a inspicijent je Andrija Šimić.
S predstavom ‘Borba za Cetinu’ Sinjsko pučko kazalište nastupilo je na nedavno održanoj Županijskoj smotri amaterskih kazališta u Trilju, gdje su osvojili nagradu za najbolju scenografiju.
Početak sinjske premijere ove predstave je u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u Udruzi umirovljenika Sinj od 9 do 11 sati te na blagajni kina od 19 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Pobjeda Alkara, Ivan Svalina tricom “potopio” Jolly

Važnu pobjedu upisao je Alkar protiv šibenskog Jollyja u utakmici koja je bila neizvjesna do samog kraja, ali na kraju se u junaka večeri prometnuo Ivan Svalina koji je minutu prije kraja zabio tricu, čime je zapečatio sudbinu gostiju…

Alkar – Jolly JBS 75:68 (16:6, 20:25, 22:25, 17:12)

Sinj – ŠSD Sinj
Gledatelja: 500
Suci: Tomislav Vovk (Slavonski Brod), Želimir Tresoglavić (Osijek), Bojan Kruljac (Zagreb)
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR