Utorak, 21.04.2015.

Triljske mažoretkinje u Sarajevu osvojile 4 medaljeProteklog vikenda Triljske mažoretkinje sudjelovale su na međunarodnom natjecanju ‘Interfest dance’ u Sarajevu, odakle su se vratile s 4 medalje – jednim zlatom i 3 srebra.
Zlatnu medalju Triljanke su osvojile u kategoriji ‘tradicionalni ples juniori’, dok su srebrne osvoje u kategorijama ‘duo’, ‘seniorke zastave’ i ‘seniorke tradicionalni ples’.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert u OGŠ ‘Jakova Gotovca’ Sinj

U organizaciji Osnovne glazbene škole ‘Jakova Gotovca’ Sinj i Hrvatske glazbene scene mladih u prostorijama OGŠ ‘Jakova Gotovca’ sutra će se održati koncert na kojem će nastupiti Helga Juretić, mezzosopran i Jakša Zlatar, klavir. Početak koncerta najavljen je za 19 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izložba ‘300 godina Sinjske alke’U organizaciji Viteškog alkarskog društva i Foto-kluba Split danas u 19 sati upriličiti će se otvaranje izložbe ‘300 godina Sinjske alke’.
U prostorijama Foto-kluba, u Marmontovoj 5 u Splitu, zainteresirani posjetitelji do 5. svibnja moći će vidjeti vremeplov starih, crno-bijelih fotografija kroz povijest. Fotografije iz novije povijesti (u coloru), bit će prikazane na videoekranu. Autor izložbe je Feđa Klarić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR