Ponedjeljak, 21.04.2014.

Predstava Društva ‘Košuta’Društvo za očuvanje i promicanje kulturne baštine ‘Košuta’ Košute, Dramska sekcija za djecu sa voditeljicom Ivanom Žolo, poklanja nam predstavu ‘Kuća putujuća’, toplu priču autorice Milenke Žuro o kući koja traži svoju djecu.
U predstavi glume djeca Osnovne škole ‘Košute’ od 1. do 4. razreda, a posvetila su je djeci s poteškoćama u razvoju. Predstava ima humanitarni karakter, a održati će se u kinodvorani u Trilju 21.04., na Uskrsni ponedjeljak s početkom u 19 sati.
Ulaz je besplatan, a dragovoljni prilozi koje možete dati u predvorju kinodvorane biti će uručeni roditeljima hrabrog prvašića i glumca Josipa Žure koji uskoro ide na liječenje u Njemačku.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

OTOK: 15. izdanje turnira “Mali Otok”

OTOK – Tradicionalno, na Uskrsni ponedjeljak, u Otoku, na ŠC Gola Brda održati će se 15. izdanje dječjeg turnira “Mali Otok”. Na turniru sudjeluje 8 ekipa u kategoriji početnika (2003. godište i mlađi) i to: OSK, Junak, Brnaze, Glavice, Čaporice, Urania, Jadran i Troglav.
Klubovi su podijeljeni u dvije grupe, prva dva kluba iz svake grupe odlaze u polufinale dok ostala četiri kluba razigravaju za 5. i 7. mjesto. Turnir počinje u 9 sati, a grupna faza će trajati do 13h. Potom slijedi pauza do 15 sati nakon čega slijede polufinalne utakmice te utakmice za 5. i 7.
mjesto
Finale je na rasporedu u 17:10 sati..
Obje grupe igraju paralelno na dva terena. Podjela pehara i medalja kao i zatvaranje turnira predviđeni su za 18 sati.
Petar Norac-Kevo
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM