Srijeda, 21.03.2012.

Veljku Mariću potvrđeno 12 godina zatvora

Odjel za ratne zločine Prizivnog suda u Beogradu potvrdio je prvostupanjsku presudu kojom je hrvatski branitelj Veljko Marić osuđen na 12 godina zatvora za ratni zločin protiv civilnog stanovništva, ubojstvo civila Petra Slijepčevića u listopadu 1991. na području Grubišnog Polja, priopćio je sud. Opširnije...
IZVOR: HRT

PD JELINAK: Počeo upis za izlet u Međugorje

TRILJ –  Planinarsko društvo  „Jelinak“  Trilj organizira jednodnevni izlet u Međugorje  na   Cvjetnicu, dana: 1. 4. 2012. God.   
Program izleta:
Polazak iz Sinja u 7:00, iz Trilja 7:30
-Jutarnja misa ili odlazak na mjesto ukazanja po vlastitom izboru
-13:00 obilazak Etno sela
-14.:00 odlazak na slapove Kravice uz zadržavanje do popodnevnih sati
-18:00 polazak kući
Cijena izleta je 100 kn

Prijave za izlet uz uplatu izvšiti sedam dana prije (dogovor preko telefona) broj mjesta je ograničen!
Prehrana: u vlastitom aražmanu (uz mogućnost dogovora za gradele na slapovima Kravice cca.20 kn.)
Oprema: izletnička i prilagođena vremenu.
Prisutni na izletu sudjeluju na vlastitu odgovornost i dužni su pridržavati se uputa vodiča.
Molimo ponijet valjane i ispravne dokumente.
Prijatelji prirode,ljubitelji izleta i dobrog društva javite se!
U slučaju lošeg vremena izlet se odgađa.

Kontakt osoba; Mate Prcela 098/9168696
e-mail; pdjelinak@hotmail.com

IZVOR
: WWW.GLASZAGORE.COM

Maligani podržali Domazeta!

Poštovani, kao navijači KK Alkar imamo potrebu reagirati na cjelokupnu situaciju koja se događa oko i unutar našeg najdražeg kluba. Konkretno, radi se o postavljanju transparenata na prostorije Hrvatskog košarkaškog saveza u Zagrebu te poruke koja je jutros osvanula na sinjskoj Pijaci. Naša akcija dogodila se spontano i s namjerom da zaštitimo svoj klub kao što smo to uradili već mnogo puta dosad. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

DAN NARCISA

Klub žena liječenih na dojci Sinj 6. godinu za redom organizira akciju Dan narcisa. Akcija će se na nacionalnoj razini 24. ožujka (subota) provesti u više od 45 gradova u Hrvatskoj. Nositelj akcije je Europa Donna, europski forum za borbu protiv raka dojke, čiji je član i Klub žena Sinj.
Cilj akcije je edukacija građana o ovom problemu, poticanje prevencije i ranog otkrivanja raka dojke.
Prikupljanje cvijeća organizirano je za petak 23.3. na sinjskoj Pijaci. U vremenu od 16-19 sati prikupljaju se donacije cvijeća. Građani koji se žele priključiti akciji mogu donijeti narcise, ali i drugo cvijeće i na taj način pomoći rad Kluba.
U subotu, 24.3. na sinjskoj Pijaci prikupljeno cvijeće članice kluba će nuditi našim građanima uz priliku da se kroz osobni razgovor sa ženama oboljelima i liječenima od karcinoma dojke upoznaju s problemima s kojima se sreću i načinima na koji mogu pripomoći rad Kluba. Na Dan narcisa članice sinjskog Kluba žena liječenih na dojci dijelit će i edukativne i informativne materijale.