Utorak, 21.03.2006.

IZLOžBA UčENIčKIH RADOVA NA TEMU "šUME I VODE"

Prvim danom proljeća započinju i projektni dani eko-škola. U osnovnoj školi fra Pavla Vučkovića početak proljeća obilježiti će sa niz edukativnih projekata, na temu "šume i Vode". Za 11 sati najavljeno je i otvaranje izložbe učeničkih i nastavničkih radova koja je postavljena u športskoj dvorani.
Koordinator projekta Filip Ratković istaknuoje kako su na otvaranje projektnih dana pozvani i kumovi škole koji pomažu i surađuju na svim eko-projektima u školi.Tijekom današnjeg dana održati će se niz promocija na temu "šuma i voda", a izložbeni radovi moći će se pogledati do kraja tjedna.

OSNOVANO "KULTURNO DRUšTVO TRILJ"

Grad Trilj je od proteklog vikenda bogatiji za još jednu kulturnu udrugu. Naime održana je osnivačka skupština Kulturnog društva Trilj na kojoj je za predsjednika izabran magistar don Josip Dukić. Kroz društvo će djelovati nekoliko sekcija ističe predsjednik, poput eko ,filmske, folklorne, glazbene, religiozne i slično. Oko 50-tak članova društva očekuju brojna i zanimljiva događanja tijekom godine počevši već od uskršnjih blagdana.

SPORT

Danas se u Glavicama igra zaostala utakmica 3. Nogometne lige jug. Na terenu u Glavicama od 15 sati i 30 minuta sastaju se Velebit i Junak.

Sutra su na rasporedu utakmice županijskog nogometnog kupa. Tekstilac će ugostiti Zmaja u 15 sati i 30 minuta, a Hrvace igraju u Zmijavcima protiv Croatie.

U košarkaškoj A1 Ligi za ostanak sutra od 19 sati u šibeniku igraju šibenik i Alkar.

VRIJEME

I u nastavku dana bit će oblačno vrijeme sa mogućnošću kiše potkraj dana. Temperataura zraka između 10 i 12 stupnjeva Celzijevih.