Utorak, 21.02.2012.

Potpisana Povelja o pristupačnosti

Pod inicijativom koordinatorice UN-a i stalne predstavnice UNDP-a (United Nations Development Programme) Louise Vinton i 11 gradova Splitsko-dalmatinske županije u Splitu je jučer potpisana Povelja o pristupačnosti javnih prostora osobama s invaliditetom. Predstavnici gradova koji su prisustovali potpisivanju:
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

Tribina: TEOLOGIJA TIJELA” – don Damir Stojić

SINJ – Tribina pod nazivom “Teologija tijela”održavati će se 24. i 25. veljače u Crkvi Gospe Sinjske sa sljedećim rasporedom:

24. veljače:
19:00 h – predkrizmanici
20:00 h – put križa na Stari Grad

25. veljače:
10:00 h – krizmanici
16:00 h – roditelji prvopričesnika i krizmanika
te središnji događaj tribine
18:00 h – mladi Sinja i Cetinskog kraja

Gost predavač je don Damir Stojić, SDB, studentski kapelan u Zagrebu, svećenik koji svojom spontanošću, znanjem, karizmom i otvorenošću u govoru o ljudskoj seksualnosti i kršćanskom shvaćanju spolnosti i braka privlači mnoge mlade diljem Hrvatske.

Uvijek ste se pitali kako je Bog zamislio brak?
Zašto živjeti predbračnu čistoću?
Kako je Bog zamislio našu seksualnost?

Na ta i mnoga druga “škakljiva” pitanja odgovore saznajte u subotu u 18:00h u Crkvi Gospe Sinjske!

Zovni prijatelje!

Odvaži se i dođi!
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Kronika 192

Jučer su policijski službenici PP Sinj dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je uputio  prijetnje   55-godišnjaku. Slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave, redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Jučer oko 09,30 sati, u mjestu Neorić, dvije za sada nepoznate osobe koje su prodavale razne artikle  ušle su u kuću u vlasništvu 82-godišnjakinje, kojom prilikom su joj iz ruke istrgnule  i otuđile novac. Policija traga za počiniteljima.
IZVOR: PU SD