Utorak, 21.01.2020.

Obilježavanje 27. godišnjice akcije HV-a ‘Peruća’


U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja ‘Veterani 126. brigade Sinj, u ponedjeljak, 27. siječnja upriličit će se obilježavanje 27. godišnjice vojne akcije HV-a ‘Peruća’.

Okupljanje pripadnika postrojbi HV, djelatnika HEP-a, gostiju i uzvanika je u 10 sati i 30 minuta kod spomen obilježja uz šumarski dom na Perući. Program obilježavanja počinje u 11 sati himnom i minutom šutnje za sve poginule i umrle hrvatske branitelje, a nakon toga uslijedit će polaganje vijenaca i paljenje svijeća te molitva i odrješenje za poginule hrvatske branitelje koje će predvoditi fra Josip Bačić. Suborcima i uzvanicima obratit će se ratni zapovjednik Zdravko Škarpa, načelnik Općine Hrvace Dinko Bošnjak te predstavnici Splitsko-dalmatinske županije i Ministarstva branitelja.

Organizatori obilježavanju podsjećaju kako su u tijeku radovi na HE Peruća te se na obilježavanje obljetnice akcije ‘Peruća’ može doći preko Panja i Bitelića.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Junak doveo provjerena imena, pojačanje i u stručnom stožeru

 
S prvim danima priprema Junak je popunio svoje redove i u igračkom, ali i stručnom pogledu…

Svakog navijača Plavih sigurno će veseliti povratak stopera Petra Botice i krilnog napadača Matea Baraća koji su nakon poprilično neuspješne polusezone u Solinu, karijeru odlučili revitalizirati u redovima matičnog kluba.

Oba igrača već su dokazana kvaliteta i sigurno će trener Stipe Grčić imati slatke brige oko odabira prvih 11, ali s obzirom na to da je sezona duga i da konkurencija puše za vratom, sigurno će biti dovoljno minuta za sve igrače.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR