Subota, 21.01.2017.

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća. Peterosoban stan se nalazi na 2. katu kuće i površine je 136 m2, potkrovlje je renovirano i površine je cca. 80 m2 i ima izlaz na terasu površine 50 m2.
Opširnije...

Rekreativna biciklistička utrka ‘Vučja staza’U nedjelju, 22. siječnja, Kamešnica cycling team službeno organizira prvu utrku rekreativnu XCO ‘Vučja staza’.
Kao prvu utku organiziramo MTB rekreativnu XCO utrku (Cross-Country Olympics formata) pod nazivom XCO ‘Vučja staza’. Start utrke je u 12 sati u samom centru Otoka na Roknjači, na istom mjestu je i finish te ciljevi svakog kruga. XCO format utrke označava kružni profil staze pa će tako u ovom slučaju natjecatelji krug dužine 5 km sa 160 m visinske razlike odvoziti više puta ovisno o pripadajućoj kategoriji. Oni najmlađi do 16 godina odvozit će jedan krug, pripadnice ljepšeg spola odvoziti će 2 kruga, a svi ostali biciklisti 4 kruga u nastojanju da ih spretnošću na tehničkim djelovima odvoze što brže.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Upisi u Udrugu za očuvanje baštine cetinskog kraja


Iz Udruge za očuvanje baštine cetinskog kraja obavještavaju sve zainteresirane da se vrši upis novih članova u nekoliko sekcija koje djeluju u Udruzi.
Sekcije u kojima se vrše upis: plesna sekcija, glazbena sekcija i zanatska sekcija..
Mole se svi zainteresirani, bez obzira na dob, da se jave na broj mobitela 098/ 598-136 ili 098/ 602-159.
IZVOR: WWW.FERATA.HR