Srijeda, 21.01.2015.

Sinj: U tijeku snimanje psihološkog horora ‘Dreamshine’Na području Sinja u tijeku je snimanje psihološkog horror filma ‘Dreamshine’.

Riječ je o filmu kojeg snima mlada glumačka ekipa u dobi od 10 do 24 godine, uglavnom sastavljena od osoba koje su radile i na snimanju najnovijeg filma Bore Leeja ‘Teška tama’. Redatelj i scenarist ‘Dreamshinea’ je 24-godišnji Bruno Marković Ćoso, a snimatelj je Dominik Belančić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija darivanja krvi u Sinju

U petak, 23. siječnja u Sinju će se održati akcija darivanja krvi.

Akciju organiziraju Gradsko društvo CK Sinj, Klub DDK Sinj i maturanti sinjskih srednjih škola, a održat će se od 9 do 13 sati u prostorijama Crvenog križa.

Organizatori pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života, da dođu na akciju i daruju krv kako bi se prikupio što veći broj doza za potrebe Odjela za transfuziju KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom koji se sumnjiči da je 24. prosinca prošle godine oko 17.30 sati, u Sinju, u ulici Put Piketa aktivirao pirotehničko sredstvo uslijed čega je oštećena bočna strana parkiranog osobnog vozila Audi A6.
Vlasniku vozila pričinjena je materijalna šteta u iznosu od pet tisuća kuna. Protiv 50-godišnjaka je podnijeto Posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR