Petak, 21.01.2005.

PRIOPćENJE GRADSKOG ODBORA HDZ-a SINJ O REZULTATIMA PRESDSJEDNIčKIH IZBORA

Gradski odbor HDZ-a Sinj i Temeljne organizacije HDZ-a Sinj postigle su izvanredan rezultat u drugom krugu predsjedničkih izbora, glasujući za svoju kandidatkinju, potpredsjednicu Vlade i ministricu Jadranku Kosor, naglašava se u priopćenju Gradskog odbora HDZ-a....

KRNJEVALSKA UDRUGA PREUZIMA KLJUčEVE GRADA SINJA

Kako smo zakoračili u pokladno razdoblje, krnjevalska udruga Sinj, prema informacijama predsjednika Saše Miletića, od sinjskog gradonačelnika Mate Jukića sutra preuzima ključeve grada.
Povorka kreće od Kvartira u 10,30 i ide do zgrade gradske uprave. Nakon prigodnog druženja s predstavnicima gradske vlasti ponovno će prolaziti gradskim ulicama.
U idućim danima održat će se maskembal za odrasle i djecu, a kao novost je postavljanje šatora na prostoru užeg centra grada gdje bi se trebale održavati sve krnjevalske svečanosti.

IZVIđAčI NA ZIMOVANJU NA KAMEšNICI

Oko 30-ak učenika O.š. Fra Pavla Vučkovića, koji su članovi izviđačke udruge Vitezovi, od danas boravi na zimovanju na Kamešnici u lovačkoj kući na predjelu Kruge smještenoj na nadmorskoj visini od 1606 metara. Do 28. siječnja u zimskim uvjetima provodit će sve aktivnosti koje su u skladu s godišnjim planom i programom udruge.

SPORT


Sinj je danas domaćin osmine finala kupa Hrvatske u ženskom rukometu. Od 18 sati na parketu športske dvorane igraju košarkašice Sinja s najvećim imenom ženskog rukometa u Hrvatskoj, Podravkom iz Koprivnice.

Nogometna škola Junak počinje s radom, stoga se pozivaju dječaci rođeni 1992,93,94 da se jave sutra u 15 sati u prostorije kluba.

športsko ribolovno društvo «Cetina» organizira polaganje ribičkog ispita koji će se održati 30. siječnja u nedjelju od 13 sati. Informacije i prijave na telefon 822-715 ili u prostorijama društva Kvartiri 1.

VRIJEME

U nastavku dana očekuje se uglavnom oblačno sa slabom jugoistočnim vjetrom. Najviša dnevna temperatura do 13 stupnjeva.