Tomislav Karamarko posjetio VrlikuPredsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko jučer je nazočio obilježavanju 24. obljetnice osnivanja HDZ-a u Dugopolju i Vrlici.
Tom prilikom Karamarko se obratio brojnim članovima i simpatizerima Stranke koji su se okupili na obilježavanjima obljetnice, a u svom govoru referirao se o ideološkim, političkim i gospodarskim pitanjima. Komentirajući najnoviju krilaticu ‘Red, rad i rast’, s kojom vladajuća stranka i njihovi koalicijski partneri izlaze na izbore za EU parlament, Tomislav Karamarko je kazao:
‘Vladajuća stranka i koalicija odlučili su očito u ovim teškim vremenima i zabavljati malo naciju, pokušavaju biti duhoviti. Dakle, oni su svojim radom i neradom dokazali da sve to što su bacili kao neku parolu je najobičnija floskula. Niti postoji red, niti što rade, rast… Kakav rast? Pa BDP im pada. O kojem rastu govore? U centimetrima?’, rekao je Karamarko.
Tomislav Karamarko danas će posjetiti i Općinu Otok, gdje će se od 17 sati upriličiti obilježavanje 24. godišnjice od osnutka otočkog HDZ-a.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

24.02.14