Utorak 13,00 sati: Hrvace – Junak “treći put”

Hrvace i Junak konačno će dobiti priliku da odmjere snage u utakmici 16. kola Treće HNL-jug koja se “originalno” trebala igrati prije desetak dana…
Naime, prvi dvoboj koji je bio zakazan za 23. studenog odgođen je zbog natopljenog terena uslijed velike kiše koja je danima natapala Cetinski kraj.
Sreće nije bilo niti tri dana poslije, 26. studenog, kada je utakmicu omela nova vremenska nepogoda, ovaj put u obliku jake bure, stoga je u oba tabora izražena nada da će “treća biti sreća”.
Treći termin određen je za utorak, 3. prosinca, s početkom u 13 sati na stadionu u Hrvacama, dakako, ako se priroda i ovaj put ne poigra s nogometašima.
Treba naglasiti kako bi eventualnom pobjedom domaćin stigao pred sam vrh ljestvice, uz jednak broj bodova kao i vodeći Šibenik te Imotski i Mosor, dok bi s druge strane tri boda Junaku donijela priključak vrhu i priličnu satisfakciju za nešto lošiju jesen od očekivane.
Kako god da bilo nema sumnje da će veliki rivali i ovaj put ponuditi gledateljima podosta zanimljivosti, prvenstveno na planu borbenosti.

Treća HNL-jug, 16. kolo:
13,00 sati: Hrvace – Junak

IZVOR: WWW.FERATA.HR

03.12.13