Dječji klub Dalmalino iz Splita sutra gostuje u Vrlici i Sinju sa svojim zabavnim projektom IGRAMO SE!

Riječ je o zabavnom programu za djecu i mlade s posebnim potrebama i njihove vršnjake. Dalmalino će sutra u 10 sati posjetiti korisnike Centra za rehabilitaciju FRA ANTE SEKELEZ u Vrlici, gdje će im se pridružiti učenici i pjevački zbor Vrličke osnovne škole Milan Begović, mališani iz dječjeg vrtića Zvončić i članovi Kuda, dječja folklorna sekcija Dunja koja će zaplesati Vrličko kolo u narodnoj nošnji.

Sutra u 17 sati Dalmalino dolazi u OŠ Ivana Lovrića u Sinju. U Atriju škole u zabavnom programu za djecu nastupit će i Sinjske mažoretkinje i Mandolinski orkestar iz Otoka. Program u Sinju realizira se uz podršku Udruge Srma.

Pozivaju se djeca i mladi s posebnim potrebama, učenici OŠ i roditelji da dođu na zabavni program Kluba Dalmalino iz Splita sutra u 10 sati u Vrliku i u 17 sati u Sinj.

Cilj projekta je poboljšanje kvalitete života djece s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju i njihovih obitelji, te pomoć u integraciji u lokalnu zajednicu. Projekt financira Županija splitsko-dalmatinska.
IZVOR: UDRUGA SRMA

04.11.13