Četvrtak, 20.12.2007.

BRUZELOZA U GLAVICAMA



Na stadu Petra Dolića iz Donjih Glavica pojavila se bolest BRUCELOZA, koja je utvrđena analizom krvi u labaratoriju pri Veterinarskom zavodu u Zagrebu.

SJEDNICE OPćINSKIH VIJEćA

Danas će se s početkom u 17 sati u Dicmu održati 17. sjednica oOćinskog vijeća, na kojoj će se raspravljati o 12 točaka dnevnog reda, iz kojih izdvajamo Prijedlog proračuna za 2008 godinu. Poglavarstvo općine pred vijećnike iznosi prijedlog u iznosu od 27 milijuna i 887 tisuća kuna.


Sutra će se održati sjednica Općinskog vijeća općine Otok, s početkom u 13 sati. Pored ostalih točaka dnevnog reda vjećnici će raspravljati o prijedlogu proračuna ta 2008 godinu koji iznosi 9 milijuna i 335 tisuća kuna.

Gradski vijećnici Grada Vrlike sutra će na svojoj sjednici analizirati rezultate rada u 2007. godini, a isto tako raspravljat će o predloženom proračunu za 2008. godinu koji iznosi 14 milijuna i 500 tisuća kuna.



KONCERT

Tradicionalni Božićni koncert učenika sinjske Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca održat će se večeras u 19 sati u školskoj dvorani.

PREDSTAVA SINJSKOG PUčKOG KAZALIšTA

U okviru Božićno-novogodišnjeg programa članovi sinjskog pučkog kazališta danas će u gradskom kinu izvesti komediju» ZAVOD ZA ZAPOšLJAVANJE 2. DIO» redatelja Bruna Baraća.
Predstava počinje u 20 sati i 15 minuta. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u knjižari Duga na Pijaci, po cijeni od 25 kuna.

IZLOžBA

U Galeriji Galiotović otvorena je izložba , na kojoj je prikazano više od stotinu fotografija. Tema izložbe je « Sinjske zanimljivosti», a obuhvaća tri tematske cijeline-Sinj i arhitektura,Alka i Velika Gospa te Sinjske minijature.



PRODAJNA IZLOžBA

Do 23. prosinca u Palači Tripalo bit će otvorena prodajna izložba slika i umjetnina Udruge tjelesnih invalida grada Sinja UTIS. Slike i umjetnine darovali su umjetnici iz Cetinskog kraja i šire, a novac od prodaje namjenjen je kupnji pomagala za osobe s ivaliditetom. Izložba se može razgledati od 9-do-13 i od 17 do 19 sati.



SPORT

Danas počinje 26.po redu Božićno novogodišnji malonogometni turnir Sinj 2007. godine. Na turniru sudjeluje 45 ekipa, a prvi susret je 19,20 sati kada igraju Samba Hrvace i Veterani Tekstilca, u 20,10 sati igraju Kadeti i Bakars, a u 21 sat sastaju se Udruga Zagroždana i Zabava počinje iz Splita.

Drugi dan triljskog turnira donosi četiri susreta. U 18 sati igraju F1 Košute i Torcida Gilić prom, u 19 sati sastaju se Seljak Veterani i Torcida Barutana. S početkom u 20 sati sastaju se Ikljaš Otok i West point Sinj, Vukan invest i Ljetni ugođaj igraju u 21 sat