Utorak, 20.12.2005.

POčELA PODJELA POKLON DAROVA ZA BLAGDANE

U sinjskom Crvenom križu i danas je podjela božićnih paketa, civilnim invalidima koji su članovi Udruge tjelesnih invalida, primateljima pomoći za uzdržavanje i umirovljenicima sa područja Grada. Gradsko poglavarstvo pripremilo je tako za svoje sugrađane više od 2 i pol tisuće paketa za koje je izvojilo oko 70-tak tisuća kuna
Kako ističu iz Crvenog križa paketi će biti podjeljeni kroz naredna dva dana.

REAKCIJE SINJSKOG OGRANKA HSS

Izborom Josipa Friščića za predsjednika HSS-a , lokalne i gradske organizacije dobivaju poptunu autonomnost odlučivanja koaliranja ističe predsjednik sinjskog ogranka Nedjeljko Erceg. Dodao je kako za sada nema nikakve zapreke u radu Koalicije Preporod te i dalje ostaju u vladajućoj poziciji jer ih veže zajednički program, a ne ideološko obilježje.
Dopredsjednik sinjske organizacije HSS-a Miro Barać ističe kako promjena čelništva stranke donosi i neke nove načine vladanja. Bivši predsjednik Tomčić izražavao je konstantni autokratski način vladanja koji se pokazao potpuno pogrešnim, a to potvrdjuje drastični pad popularnosi i članstva stranke s 15 na nekih 5-6 posto.


KONCERT GRADSKE GLAZBE I KLAPE SINJ

Večerašnji božićno-novogodišnji koncert gradske glazbe započinje u 19,30. Kao gosti pojavit će se Klapa Sinj koja će sinjanima podariti još jedno gostovanje do kraja godine, ali u crkvi čudotvorne Gospe Sinjske. Predsjednik glazbe Miloš Balić izražava zadovoljstvo nastavkom dobre tradicije druženja uz Gradsku glazbu povodom nadolazećih blagdana.

KAZALIšNA PREDSTAVA ZA DJECU

U produkciji sinjskog dječjeg kazališta "Pink Panter" održat će se kazališna predstava "Večer gutača reklama". U predstvavi glume željko ćurković, Lana Lončar, Ivan Pralija, Domagoj i Branimir šimac, Roko Bogdan , te Matea i Tomislav Vučković inače glumci dječjeg kazališta. Priredba će se održati u srijedu, 21. prosinca, od 19,30 minuta.

SPORT

Kreće i početak Malonogometnog turnira u Sinju. Igra se povodom Božića i Nove godine, a sutra se sastaju u 19,30 šD Branitelj-MNK šare, u 20,20 Sveti jakov Dicmo-Cafe Bar Drande Sinj te u 21,10 MNK GRAS Turjaci-MNK Torcida Otok.
Utakmice se igraju u sinjskoj športskoj dvorani.

Malonogometni turnir u Trilju donio je i prve rezultate
Bazana-Granična Policija..11-12
Fanat špadi-Auto ćubić..........9-3
Gradjenica -restoran Blizanci..3-2

Danas se sastaju u 18,30 West Point-Foto Bilić Košute,
19,30...Cafe bar Roda -Navlake te u 20,30 Dujmovača d.o.o.-Cafe Bar žohar.

VRIJEME

U nastavku dana oblačno s slabim snijegom.Temperatura zraka bez promjene.