Utorak, 20.11.2018.

Seniorke GK Sinj osvojile prvo mjesto u Banja Luci

 
Gimnastički klub ‘Sinj’ nastupio je na Međunarodnom turniru ‘Dani gimnastike’ u Banja Luci, na kojem je nastupilo preko 200 gimnastičara iz 10 klubova Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Pravi podvig napravile su seniorke Iva Boko, Hana Kalinić, Andrea Samardžić, Ela Kerum i Ivona Radman, koje su ekipno zauzele 1. mjesto ostavivši iza sebe ovogodišnje državne prvakinje RH iz Rijeke koje su zauzele drugo mjesto.

Pojedinačno kod seniorki prvo mjesto osvojila je Eva Baldo GK ‘Rijeka’, drugo mjesto osvojila je Ana Lipovac (Spartak, Banja Luka), dok je brončanu medalju za treće mjesto uzela Iva Boko (G.K. Sinj).
Opširnije...
IZVOR WWW.FERATA.HR

U Dicmu prikupljena 41 doza krvi

 
U restoranu Sunshine u Dicmu danas je održana redovna akcija darivanja krvi na kojoj je prikupljena je 41 doza krvi.

Kako nas je izvijestio ravnatelj sinjskog Crvenog križa Ante Zorica, akciji se odazvalo 47 dragovoljnih davatelja, no zbog manjih zdravstvenih poteškoća njih 6 nije moglo dati krv. Na današnjoj akciji tri osobe su po prvi put darovale krv.

Akcija je održana u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj i Kluba dragovoljnih davatelja krvi Dicmo.
IZVOR WWW.FERATA.HR

Vina Mažurin osvojila zlatnu i srebrnu medalju

 
Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova organizirali su 28. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2018., koji se ove godine održao u Malom Lošinju, Hotel Aurora, od 15. do 18. studenog 2018. godine. U natjecateljskom dijelu bila su i vina OPG Mažurin iz Radošića.
Opširnije...
IZVOR WWW.FERATA.HR