Utorak, 20.11.2012.

Parovi klasično: Križanac i Norac-Kevo poraženi u finalu

Prvo mjesto osvojila je ekipa “Gorčine” (Toni Škrabić i Branko Ćubela), koja je u finalu pobijedila ekipu “Otoka” (Jozo Križanac i Marinko Norac-Kevo) rezultatom 11:9. Pobjednici su na ovom prvenstvu pored pehara za prvo mjesto osvojili 2 kompleta plastičnih boća, drugoplasirana ekipa pehare i torbice za 4 boće, a trećeplasirana ekipa pehare i sklopive šipke. Ekipi “Gorčine” ovo je treća titula u tri održana prvenstva, a na prvenstvo parova u Rijeci 8/9. 12. 2012. godine plasirali su se finalisti prvenstva.
Iduće nedjelje, 25. 11. s početkom u 10 sati održat će se prvenstvo županije u disciplini pojedinac klasično.
Piše: Frane Šušić-Jurić
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Sinj: Akcija prikupljanja odjeće i obuće

Udruga Srma pokrenula je 13. akciju prikupljanja odjeće i obuće za štićenike Centra za rehabilitaciju 'Fra Ante Sekelez' u Vrlici i građane u potrebi. Akcija traje do 1. prosinca. Sabirno mjesto je u kući Tripalo ispod sinjske crkve (kod FINA-e). Prikupljanje će se obavljati ponedjeljkom, srijedom i subotom od 10 do 12 sati te utorkom, četvrtkom i petkom od 17 do 19 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Preminuo fra Augustin Akrap



U ponedjeljak, 19. studenoga 2012., u 77. godini života, 53. redovništva i 52. svećeništva okrijepljen svetim sakramentima, blago je u Gospodinu preminuo fra AUGUSTIN AKRAP, OFM.Misa zadušnica slavit će se u crkvi Gospe Sinjske u Sinju, u utorak, 20. studenoga 2012. u 14 sati. Nakon mise obavit će se pokop na groblju Sv. Franje u Sinju. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Klapa Sinj gostuje na koncertu Nenada Bacha

30. studenog u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, Nenad Bach i njegovi gosti održat će humanitarni koncert za Dječji dom u Nazorovoj.

Nenad Bach je glazbenik, skladatelj, pjesnik, producent, pjevač te aktivist koji je 1984. g., iz Rijeke odeslio u New York. Bach se ponosi time da je rock glazbenik jer je po njemu to najdemokratičnija glazbena forma koja ne gleda u rasu, religiju ili boju kože, već prihvaća sve koji imaju sličan senzibilitet....

Traže se očevici prometne nesreće u Sinju

Dana 19.studenog   2012.  oko 12.15 sati u Sinju, u ulici Put ferate dogodila se prometna nesreća u kojoj je za sada nepoznati vozač , osobnim vozilom marke  VW Golf  II, ZG registracijskih oznaka, svijetle boje, prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila marke Ford Mondeo kojim je upravljao 21-godišnjak, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.  Molimo očevice ove prometne nesreće da se jave osobno u Policijsku postaju Sinj ili na broj tel.309-339 ili 309-310.
IZVOR: PU SD