Subota, 20.11.2010.

Obavijest

Socijaldemokratski forum žena SDP-a organizira ultrazvučni pregled dojki 24.studenog. Sve zainteresirane žene mogu se upisati  na broj telefona 821-121 radnim danom od 10 do 12 sati.

Kino danas

U sinjskom kinu u 18 sati se prikazuje animirani film „Priča o igračkama 3“, a od  19,30 sati film "Početak"  sa Leonadrdom di Capriom u glavnoj ulozi.

Udruga tjelesnih invalida Sinja UTIS na humanitarnoj akciji "Moje svjetlo za Vukovar“ prikupila je 7350 kuna



Udruga tjelesnih invalida Sinja UTIS na humanitarnoj akciji „Moje svjetlo za Vukovar“ prikupila je 7350 kuna.  Predsjednik UTIS-a Vojslav Barać kazao je kako su u Udruzi zadovoljni prikupljenim iznosom. Novac od ove akcije namijenjen je invalidima Grada Vukovara.

Obavijest

U ponedjeljak, 22. studenoga 2010. počinje isplata doplatka za djecu za listopad 2010. Doplatak će dobiti 208 475 korisnika za 387 992 djece objavio je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje.

Sport

U 7. kolu A-1 lige u Sinju igraju Alkar i Trogir u 19.30 sati.


Od 13,30 u Solinu u susretu 2. HNL igraju Solin i Junak, a u Imotskom domaći iIoćani dočekuju Dugopolje.

U susretu 4. HNL jug od 13,30 sati igraju Vinjani-OSK, a sutra Glavice-Gošk.

U županijskom nogometenom natjecanju danas, 20. studenoga, igraju Poljičanin-Tekstilac i Hvar-Čaporice.

Rukometaši Kamička od 16 sati u Sinju igraju protiv Trogira, a dva sata poslije Trilj Pršut Voštane-Split EMC 2.

Vraća se Kozina, Gale upitan zbog viroze

Nogometaši Junaka danas u 14. kolu 2. HNL gostuju u Solinu. Momčad je gotovo kompletna. Vraća se Josip Kozina koji je odradio pauzu zbog tri žuta kartona, a jedino je upitan nastup Jure Gale koji ima virozu. "Plavi" odlaze u Solin puni samopouzdanja nakon prošlotjedne pobjede protiv Lučkog. ŽK
IZVOR: NK JUNAK

Stanje na cestama

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na cestama u unutrašnjosti.
U krajevima s maglom kolnici su mokri i skliski.
Za sav promet zatvorene su ceste:
- D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča
- D 70, Omiš-Gata-čvor Blato n/C, poddionica Omiš-odvojak za Gata, zbog radova. Obilazak je cestom Ž6142 Naklice-Tugare-Žrnovnica-Strožanac, ili cestom D 8 Strožanac-Dug Rat-Omiš.
IZVOR: HAK