Četvrtak, 20.11.2008.

GIANFRANCO LADINNI: PLAćA ZA RUJAN BIT ćE ISPLAćENA ZA 2-3 DANA

Iako je predsjednik Uprave Dalmatinke Nove Gianfranco Ladinni gradonačelniku Ivanu Nasiću i predsjedniku samostalnog sindikata TOKG-a Nevenu Poljaku kazao kako će radnici do 20. ovoga mjeseca primiti zaostalu plaću za rujan ove godine, a do kraja studenoga i plaću za listopad, to se nije dogodilo. U kratkom razgovoru, Ladinni nam je kazao kako će plaća za rujan biti uplaćena za dva-tri dana.

SJEDNICA MJESNOG ODBORA SINJ

Danas, 20. studenoga, u 17,00 sati održat će se prva sjednica novog Mjesnog odbora Sinj. Na sjednici će se utvrditi koji su zacrtani programi iz prošle godine ostvareni, a razgovarat će se i o prioritetima za koje će Mjesni odbor tražiti da se uvrste u proračun za 2009. godinu. Dodajmo kako nitko od predstavnika Mjesnog odbora Sinj nije bio na sastanku kojeg je gradonačelnik Nasić održaao s predstanicima drugih Odbora s područja Grada Sinja.

PROMOCIJA

U triljskom kinu danas će se, u 18.30 sati održat će se promocija knjige "Mrvice radosti" i slikovnice "Nikolina čizma" autorice Nade Lapić.

KINO DANAS

U sinjsko kino napokon stigao novi nastavak najdugovječnije filmske priče, o tajnom agentu 007. "Zrno utjehe nastavlja tamo gdje je "Casino Royale" stao, s istim Bondom - Danielom Craigom u glavnoj ulozi. Početak filma je u 19 sati i 30 minuta.

SPORT

U prijateljskoj utakmici jučer su u Otoku OSK i Junak odigrali su 1:1.

KRONIKA 92

PP SINJ, 19.11.2008.g., na širem sinjskom području, na DC 1, pedesettrogodišnjak je iz smjera Splita upravljao OV marke Opel Vektra, splitskih registarskih oznaka, kojom prilikom je, radi neprilagođene brzine, udario u sedamdesetogodišnju pješakinju koja je prelazila kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Zadobila je TTO opasne po život.
IZVOR: PU SD