Petak, 20.10.2017.

U Glavicama obilježeni Dani kruha


Ovogodišnja svečanost obilježavanja Dana kruha-dana zahvalnosti za plodove zemlje započela je u nedjelju, 15. rujna 2017., svetom misom zahvalnicom u župnoj crkvi Svetog Ivana Apostola u Glavicama. Prigodnim recitalom i pjesmom u misno slavlje uvela su nas djeca iz vrtića i djetinjom razdraganošću ozarili sve prisutne.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Misno slavlje za studente Cetinske krajine u Zagrebu

Dana 21. listopada 2017. služit će se tradicionalno misno slavlje za studente Cetinske krajine u Zagrebu, povodom početka nove akademske godine.

Sveta misa služit će se u crkvi Majke Božje Lurdske s početkom u 19 sati, Zvonimirova 64/Vrbanićeva 35, a misno slavlje će predvoditi sinjski gvardijan fra Petar Klapež.

Nakon misnog slavlja organiziran je prigodan domjenak u samostanskoj dvorani, a od 22 sata slijedi druženje studenata Cetinske krajine u prostorijama Kluba Sinjana u Masarykovoj 22, gdje se svi zainteresirani mogu učlaniti u Udrugu, saznati sve o nadolazećim aktivnostima Udruge i naravno, aktivirati se u radu Udruge.

Sveta misa za studente Cetinske krajine organizira se već tradicionalno, 12. godina za redom u organizaciji udruge Studenti Cetinske krajine, samostana Čudotvorne Gospe Sinjske i samostana Majke Božje Lurdske.
IZVOR: WWW.FERATA.HR