Četvrtak, 20.10.2016.

Obilježena 25. obljetnica stradavanja Ozrena Jelinčića i Stjepana Žige


Na današnji dan, 20. listopada 1991. na Dinari, predio Dubova vrata u obavljanju svojih borbenih zadaća poginuli su Ozren Jelinčić i Stjepan Žigo.
Na mjestu pogibije članovi obitelji, dužnosnici općine Hrvace i braniteljske udruge Veterani 126. brigade Sinj danas su položili vijence i zapalili svijeće u spomen 25. obljetnice stradavanja hrvatskih vitezova.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Darivanje krvi u Sinju

U subotu, 22. listopada, u prostorijama sinjskog Crvenog križa održat će se redovita akcija dragovoljnog darivanja krvi.

Akciju organiziraju Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Sinj, a održat će se u vremenu od 9 do 13 sati. Organizatori pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života da se odazovu akciji.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otišić: U prometnoj nesreću jedna osoba smrtno stradala

U 12,26 sati na državnoj cesti D1 u Otišiću dogodila se teška prometna nesreća. U sudaru osobnog i teretnog vozila jedna osoba je smrtno stradala.
Promet na dionici državne ceste D1 u Otišiću zatvoren je te se odvija lokalnom cestom, kroz mjesto Otišić. Očevid je u tijeku.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Agencija Real Estate Cro, Sinj prodaje zemljište površine površine 7440 m2

Agencija Real Estate Cro, Sinj prodaje se zemljište površine površine 7440 m2. Zemljište se nalazi na prostoru između Hipodroma i Aerodroma u Sinju, neposredno uz cestu Sinj-Otok i po postojećem GUP-u spada u Zonu SPORTA I REKREACIJE R-4 Hipodrom.
Opširnije...

Jakov Žižić: Stavljam se na raspolaganje…


Nakon što smo jučer objavili članak o postavljanju bista don Ivanu Filipoviću Grčiću, Tihomilu Rađi i Anti Miki Tripalu, reagirao je mladi sinjski politolog Jakov Žižić. Reakciju prenosimo u cijelosti…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR