Srijeda, 20.10.2010.

Humanitarni koncert za Žanu LelasVečeras će se u sinjskoj sportskoj dvorani u 19,30 sati održat humanitarni koncert za Žanu Lelas, 13-godišnju teško bolesnu djevojčicu iz Vrlike. Na koncertu će nastupiti dalmatinske klape i glazbene skupine predvođene klapom Sinj i Intrade.


Svatko tko želi pomoći i ima novca može se priključiti ovoj humanitarnoj akciji. Uplate u kunama mogu se izvršiti na račun otvoren kod Splitske banke broj: 2330003-3141086047 s naznakon: Veselinka Lelas (za Žanu).

 

 

Nezavisni gradski vijećnik Miro Bulj održao konferenciju za novinare

Nezavisni gradski vijećnik Miro Bulj na konferenciji za novinare osvrnuo se na broj nezaposlenih osoba u Gradu Sinju. Rekao je kako smatra da se gradska vlast nakon godinu i pol dana vlasti uspavala te kako su im bitni samo trgovački interesi te kako se ništa u gradu nije promijenilo. Pitao je gradonačelnika Glavana da javno kaže koji su radnici Dalmatinke bili s njim kod predsjednika Republike Ive Josipovića i što je konkretno dogovoreno. Podsjetio je i na predizborna obećanja gradske vlasti od zapošljavanja na Kukuzovcu, izgradnje staračkog doma i drugih najavljivanih projekta.
Više o konferenciji poslušajte u Dnevniku Hit radija od 16 sati.

Obavijest

Grad Sinj raspisao je natječaj za  sufinanciranje premije osiguranja u poljoprivredi na području Grada Sinja. Natječaj je namjenjen svim poljoprivrednicima koji su uplatili premiju osigurasnja za tekuću godinu, a otvoren je do 25. listopada.
Više na www.sinj.hr

Obavijest

Od ponedjeljka se u Trilju u prostorijama gradske uprave vrši isplata sredstava za ogrjev i to osobama koji primaju pomoć za stalno uzdržavanje od centra za socijalnu pomoć.

Obavijest

Općina Dicmo raspisala je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima s područja Općine Dicmo za tekuću školsku godinu. Zahtjevi se predaju do kraja listopada.

Stanje na cestama

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u većem dijelu zemlje. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A 1, od 15. +500 do 17. +700 km u smjeru Karlovca, promet teče dvosmjerno (kolnikom u smjeru Zagreba), a jednim trakom od 97. do 89. km i od 1. km do naplatnih postaja Lučko, u smjeru Zagreba, te od 90. do 96. km i kroz tunel Brinje, u smjeru Splita.
IZVOR: HAK