Srijeda, 20.10.2004.

SANACIJA ZGRADE NA TRGU GOJKA SUšKA

Najpovoljniju ponudu za sanaciju stambene zgrade stradalnika Domovinskog rata, na Trgu Gojka šuška, koja je stradala u eksploziji plina u ožujku ove godine, prema odluci gradskog poglavarstva dala je tvrtka Alkom...
...

NATJEčAJ ZA HIGIJENIčARSKU SLUžBU U GRADU SINJU

Gradsko poglavarstvo Grada Sinja raspisalo je natječaj za ustupanje poslova higijeničarske službe radi uklanjanja lešina, konfiskata, određenih nejestivih nus pojava i valioničkih otpadaka prema članku 32. Zakona o veterinarstvu. Otvaranje ponuda bit će danas u 14,00 sati u zgardi gradske uprave Grada Sinja. Područje objavljanja djelatnosti je Grad Sinj, a tvrtka koja prođe na natječaju i sklopi Ugovor s Gradom Sinjem, posao bi obavljala u naredne 4 godine.

OSTAVKE U ODBORU Oš FRA PAVLA VUčKOVIćA

Tragom vijesti da je troje unutarnjih članova školskog odbora Oš Fra Pavla Vučkovića dalo ostavku na članstvo u Odboru, ravnatelj Nikola Vučković istaknuo je kako nije službeno upoznat o ostavkama, ali će se o njima raspravljati na školskom Učiteljskom vijeću. Dodao je kako je daljnji rad školskog odbora ove škole zakonit jer odbor posluje s ostalih pet članova.

CIJEPLJENJE PROTIV GRIPE

U sinjskoj ispostavi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo počelo je cijepljenje protiv gripe, čija se epidemija očekuje krajem ove godine. Cjepivo će bit raspoređeno i po svim zdravstvenim ambulantama na području Cetinskog kraja. Očekuje se da će se ove sezone protiv gripe cijepiti više od 6 tisuća osoba, a cjepiva ima dovoljno.
Cijepljenje protiv gripe besplatno je za osobe starije od 65 godina, kronične bolesnike i zdravstvene djelatnike, a ostali građani moraju platiti 30 kuna.

OBAVIJEST ZA VOZAčE

Iz Hrvatskih cesta Ispostave Split obavještavaju vozače da će se do 22. listopada na državnim cestama D-1, D-8 i D -60 obavljati radovi snimanja narančastim furgonom s malom prikolicom, s brzinom kretanja od 40 km/h uz mogućnost zaustavljanja. Stoga se mole vozači za povećan oprez prilikom kretanja spomenutim cestama.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 20,00 sati prikazuje se američki film Cat wumen. U glavnoj ulozi Hale Berry.

VRIJEME

Uglavnom oblačno sa sunčanim razdobljima. Uz povremeno više oblakamMjestimice je moguća slaba kiša. Tiho je a tijekom dana očekuje se slab vjetar većinom jugo i jugozapadnjak. Temperatura zraka u Sinju u 8,00 sati bila je 10 stupnjeva Celzijevih, a najviša dnevna kretat će se između 15 i 20 stupnjeva.