Srijeda, 20.09.2017.

Ana Malbaša nova članica emisije ‘Provjereno’


Mlada i talentirana sinjska novinarka Ana Malbaša postala je nova snaga emisije Nove TV ‘Provjereno’.
Ana Malbaša, kći poznatog ratnog snimatelja i fotografa Petra Malbaše, diplomirala je komunikologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Iako mlada, posjeduje bogato iskustvo u istraživačkom novinarstvu koje je stekla u političkim tjednicima Aktual i Nacional, a posljednje tri godine provela je na HRT-u gdje je kroz informativne, gospodarske i istraživačke emisije donosila priče o problemima građana, radničkim pravima te netransparentnom poslovanju tvrtki i institucija.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Građevinsko zemljište, Sinj, Miletin, 500 m2

Sinj, Miletin. Prodajemo tri građevinske parcele na vrlo atraktivnoj lokaciji Miletin južna strana u mirnom okruženju. Parcele su površine oko 500 m2. s cjelokupnom infrastrukturom. Parcele su neposredno jedna uz drugu te postoji mogućnost povezivanja.
Opširnije...

Nastavljena akcija ‘Pomozimo djeci u snalaženju u prometu


Autoškola Semafor Sinj i Policijska postaja Sinj danas su nastavili s provođenjem 18. besplatne akcije ‘Pomozimo djeci u snalaženju u prometu’, u okviru koje se vrši edukacija najugroženijih sudionika u prometu – učenika prvih razreda osnovnih škola.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Počinje devetnica svetom Mihovilu


U crkvi Svetoga Mihovila u Trilju danas, 20. rujna počinje devetnica svetom Mihovilu, kojom će se vjernici pripremati za proslavu blagdana svog nebeskog zaštitnika i Dana Grada Trilja.
Svakoga dan od 18 sati služit će se anđeoska krunica, molitve svetom Mihovilu te sveta misa. Kroz devetnicu svete mise i propovijedi će predvoditi župnik Trilja i dekan cetinskog dekanata don Stipe Ljubas i fra Josip Repeša.
IZVOR: WWW.FERATA.HR