Srijeda, 20.08.2014.

Joško Šuća pobjednik u natjecanju ‘fly fishinga’Ribiči ŠRD ‘Cetina’ Sinj organizirali su športsko ribolovno natjecanje u sklopu ‘Dana Alke i Velike Gospe’. Na Cetini ispod bajagićke škole natjecala su se 23 ribiča u ‘fly fishingu’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U slijetanju vozila poginula jedna osoba

Na području Bitelića jutros oko 11 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a jedna zadobila tjelesne ozljede. Informaciju nam je potvrdila Ana Čepić iz Ureda za informiranje Policijske uprave splitsko-dalmatinske.
‘Danas oko 11 sati u mjestu Bitelić došlo je do slijetanja vozila s ceste i tom prilikom je jedna osoba smrtno stradala. Još jedna osoba je ozlijeđena i pruža joj se liječnička pomoć, a u ovom trenutku nam nije poznata težina ozljeda. U tijeku je očevid radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće’, kazala je Ana Čepić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dani Alke i Velike Gospe – Info (20.08.2014.)

U TIJEKU:

* RESTART – PROJEKCIJA FILMOVA * Ex Vojarna Ivaniša Nelipića * 20,00 h * Udruga S.K.U.P. *

* IZLOŽBA ‘SVADBENI OBIČAJI SINJA I CETINSKOG KRAJA’ * Galerija Sikirica * 9-12 i 18-21 h * Kulturno-umjetničko središte Sinj *

* IZLOŽBA ‘LIKOVNI PRIKAZ SINJSKOG GRADA OD 17.-19. STOLJEĆA’ * Muzej Cetinske krajine * 8 – 16 h * Muzej Cetinske krajine*

* IZLOŽBA SLIKA I SKULPTURA * Brnaška ulica 14 * Udruga ‘Signum art *

IZVOR: WWW.FERATA.HR